Zgjedhimi i foljes fornicate në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes fornicate në anglisht.

Zgjedhimi e foljes fornicate në kohën e tashme

Present Tense

 • I fornicate
 • you fornicate
 • he|she|it fornicates
 • we fornicate
 • you fornicate
 • they fornicate

Present Continuous

 • I am fornicating
 • you are fornicating
 • he|she|it is fornicating
 • we are fornicating
 • you are fornicating
 • they are fornicating

Present Perfect

 • I have fornicated
 • you have fornicated
 • he|she|it has fornicated
 • we have fornicated
 • you have fornicated
 • they have fornicated

Present Perfect Continuous

 • I have been fornicating
 • you have been fornicating
 • he|she|it has been fornicating
 • we have been fornicating
 • you have been fornicating
 • they have been fornicating

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes fornicate në kohët e shkuara

Simple past

 • I fornicated
 • you fornicated
 • he|she|it fornicated
 • we fornicated
 • you fornicated
 • they fornicated

Past continuous

 • I was fornicating
 • you were fornicating
 • he|she|it was fornicating
 • we were fornicating
 • you were fornicating
 • they were fornicating

Past perfect

 • I had fornicated
 • you had fornicated
 • he|she|it had fornicated
 • we had fornicated
 • you had fornicated
 • they had fornicated

Past perfect continuous

 • I had been fornicating
 • you had been fornicating
 • he|she|it had been fornicating
 • we had been fornicating
 • you had been fornicating
 • they had been fornicating

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes fornicate në kohët e ardhshme

Future

 • I will fornicate
 • you will fornicate
 • he|she|it will fornicate
 • we will fornicate
 • you will fornicate
 • they will fornicate

Future continuous

 • I will be fornicating
 • you will be fornicating
 • he|she|it will be fornicating
 • we will be fornicating
 • you will be fornicating
 • they will be fornicating

Future perfect

 • I will have fornicated
 • you will have fornicated
 • he|she|it will have fornicated
 • we will have fornicated
 • you will have fornicated
 • they will have fornicated

Future perfect continuous

 • I will have been fornicating
 • you will have been fornicating
 • he|she|it will have been fornicating
 • we will have been fornicating
 • you will have been fornicating
 • they will have been fornicating

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen fornicate

Present participle

 • fornicating

Past participle

 • fornicated

Perfect Participle

 • having fornicated

Imperative në anglisht, për foljen fornicate

Imperative

 • fornicate
 • let's fornicate
 • fornicate

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: disillusion doom fly form formulate forsake fossilize girth incarcerate marginalise rocket throttle