Zgjedhimi i foljes force-land në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes force-land në anglisht.

Zgjedhimi e foljes force-land në kohën e tashme

Present Tense

 • I force-land
 • you force-land
 • he|she|it force-lands
 • we force-land
 • you force-land
 • they force-land

Present Continuous

 • I am force-landing
 • you are force-landing
 • he|she|it is force-landing
 • we are force-landing
 • you are force-landing
 • they are force-landing

Present Perfect

 • I have force-landed
 • you have force-landed
 • he|she|it has force-landed
 • we have force-landed
 • you have force-landed
 • they have force-landed

Present Perfect Continuous

 • I have been force-landing
 • you have been force-landing
 • he|she|it has been force-landing
 • we have been force-landing
 • you have been force-landing
 • they have been force-landing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes force-land në kohët e shkuara

Simple past

 • I force-landed
 • you force-landed
 • he|she|it force-landed
 • we force-landed
 • you force-landed
 • they force-landed

Past continuous

 • I was force-landing
 • you were force-landing
 • he|she|it was force-landing
 • we were force-landing
 • you were force-landing
 • they were force-landing

Past perfect

 • I had force-landed
 • you had force-landed
 • he|she|it had force-landed
 • we had force-landed
 • you had force-landed
 • they had force-landed

Past perfect continuous

 • I had been force-landing
 • you had been force-landing
 • he|she|it had been force-landing
 • we had been force-landing
 • you had been force-landing
 • they had been force-landing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes force-land në kohët e ardhshme

Future

 • I will force-land
 • you will force-land
 • he|she|it will force-land
 • we will force-land
 • you will force-land
 • they will force-land

Future continuous

 • I will be force-landing
 • you will be force-landing
 • he|she|it will be force-landing
 • we will be force-landing
 • you will be force-landing
 • they will be force-landing

Future perfect

 • I will have force-landed
 • you will have force-landed
 • he|she|it will have force-landed
 • we will have force-landed
 • you will have force-landed
 • they will have force-landed

Future perfect continuous

 • I will have been force-landing
 • you will have been force-landing
 • he|she|it will have been force-landing
 • we will have been force-landing
 • you will have been force-landing
 • they will have been force-landing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen force-land

Present participle

 • force-landing

Past participle

 • force-landed

Perfect Participle

 • having force-landed

Imperative në anglisht, për foljen force-land

Imperative

 • force-land
 • let's force-land
 • force-land

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: discontinue ditch flimflam foozle force-feed force-ripe forego gee impassion magic rick terminate