Zgjedhimi i foljes flypost në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes flypost në anglisht.

Zgjedhimi e foljes flypost në kohën e tashme

Present Tense

 • I flypost
 • you flypost
 • he|she|it flyposts
 • we flypost
 • you flypost
 • they flypost

Present Continuous

 • I am flyposting
 • you are flyposting
 • he|she|it is flyposting
 • we are flyposting
 • you are flyposting
 • they are flyposting

Present Perfect

 • I have flyposted
 • you have flyposted
 • he|she|it has flyposted
 • we have flyposted
 • you have flyposted
 • they have flyposted

Present Perfect Continuous

 • I have been flyposting
 • you have been flyposting
 • he|she|it has been flyposting
 • we have been flyposting
 • you have been flyposting
 • they have been flyposting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes flypost në kohët e shkuara

Simple past

 • I flyposted
 • you flyposted
 • he|she|it flyposted
 • we flyposted
 • you flyposted
 • they flyposted

Past continuous

 • I was flyposting
 • you were flyposting
 • he|she|it was flyposting
 • we were flyposting
 • you were flyposting
 • they were flyposting

Past perfect

 • I had flyposted
 • you had flyposted
 • he|she|it had flyposted
 • we had flyposted
 • you had flyposted
 • they had flyposted

Past perfect continuous

 • I had been flyposting
 • you had been flyposting
 • he|she|it had been flyposting
 • we had been flyposting
 • you had been flyposting
 • they had been flyposting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes flypost në kohët e ardhshme

Future

 • I will flypost
 • you will flypost
 • he|she|it will flypost
 • we will flypost
 • you will flypost
 • they will flypost

Future continuous

 • I will be flyposting
 • you will be flyposting
 • he|she|it will be flyposting
 • we will be flyposting
 • you will be flyposting
 • they will be flyposting

Future perfect

 • I will have flyposted
 • you will have flyposted
 • he|she|it will have flyposted
 • we will have flyposted
 • you will have flyposted
 • they will have flyposted

Future perfect continuous

 • I will have been flyposting
 • you will have been flyposting
 • he|she|it will have been flyposting
 • we will have been flyposting
 • you will have been flyposting
 • they will have been flyposting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen flypost

Present participle

 • flyposting

Past participle

 • flyposted

Perfect Participle

 • having flyposted

Imperative në anglisht, për foljen flypost

Imperative

 • flypost
 • let's flypost
 • flypost

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: disarrange disrupt flagellate fly flykick flyspeck fodder gangrape illude lucubrate reverberate telecasted