Zgjedhimi i foljes fluoresce në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes fluoresce në anglisht.

Zgjedhimi e foljes fluoresce në kohën e tashme

Present Tense

 • I fluoresce
 • you fluoresce
 • he|she|it fluoresces
 • we fluoresce
 • you fluoresce
 • they fluoresce

Present Continuous

 • I am fluorescing
 • you are fluorescing
 • he|she|it is fluorescing
 • we are fluorescing
 • you are fluorescing
 • they are fluorescing

Present Perfect

 • I have fluoresced
 • you have fluoresced
 • he|she|it has fluoresced
 • we have fluoresced
 • you have fluoresced
 • they have fluoresced

Present Perfect Continuous

 • I have been fluorescing
 • you have been fluorescing
 • he|she|it has been fluorescing
 • we have been fluorescing
 • you have been fluorescing
 • they have been fluorescing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes fluoresce në kohët e shkuara

Simple past

 • I fluoresced
 • you fluoresced
 • he|she|it fluoresced
 • we fluoresced
 • you fluoresced
 • they fluoresced

Past continuous

 • I was fluorescing
 • you were fluorescing
 • he|she|it was fluorescing
 • we were fluorescing
 • you were fluorescing
 • they were fluorescing

Past perfect

 • I had fluoresced
 • you had fluoresced
 • he|she|it had fluoresced
 • we had fluoresced
 • you had fluoresced
 • they had fluoresced

Past perfect continuous

 • I had been fluorescing
 • you had been fluorescing
 • he|she|it had been fluorescing
 • we had been fluorescing
 • you had been fluorescing
 • they had been fluorescing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes fluoresce në kohët e ardhshme

Future

 • I will fluoresce
 • you will fluoresce
 • he|she|it will fluoresce
 • we will fluoresce
 • you will fluoresce
 • they will fluoresce

Future continuous

 • I will be fluorescing
 • you will be fluorescing
 • he|she|it will be fluorescing
 • we will be fluorescing
 • you will be fluorescing
 • they will be fluorescing

Future perfect

 • I will have fluoresced
 • you will have fluoresced
 • he|she|it will have fluoresced
 • we will have fluoresced
 • you will have fluoresced
 • they will have fluoresced

Future perfect continuous

 • I will have been fluorescing
 • you will have been fluorescing
 • he|she|it will have been fluorescing
 • we will have been fluorescing
 • you will have been fluorescing
 • they will have been fluorescing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen fluoresce

Present participle

 • fluorescing

Past participle

 • fluoresced

Perfect Participle

 • having fluoresced

Imperative në anglisht, për foljen fluoresce

Imperative

 • fluoresce
 • let's fluoresce
 • fluoresce

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: disaccord dispose firstfoot flue-cure flunk fluoridate fly-kick gallant ice lop retroject taw