Zgjedhimi i foljes flank në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes flank në anglisht.

Zgjedhimi e foljes flank në kohën e tashme

Present Tense

 • I flank
 • you flank
 • he|she|it flanks
 • we flank
 • you flank
 • they flank

Present Continuous

 • I am flanking
 • you are flanking
 • he|she|it is flanking
 • we are flanking
 • you are flanking
 • they are flanking

Present Perfect

 • I have flanked
 • you have flanked
 • he|she|it has flanked
 • we have flanked
 • you have flanked
 • they have flanked

Present Perfect Continuous

 • I have been flanking
 • you have been flanking
 • he|she|it has been flanking
 • we have been flanking
 • you have been flanking
 • they have been flanking

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes flank në kohët e shkuara

Simple past

 • I flanked
 • you flanked
 • he|she|it flanked
 • we flanked
 • you flanked
 • they flanked

Past continuous

 • I was flanking
 • you were flanking
 • he|she|it was flanking
 • we were flanking
 • you were flanking
 • they were flanking

Past perfect

 • I had flanked
 • you had flanked
 • he|she|it had flanked
 • we had flanked
 • you had flanked
 • they had flanked

Past perfect continuous

 • I had been flanking
 • you had been flanking
 • he|she|it had been flanking
 • we had been flanking
 • you had been flanking
 • they had been flanking

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes flank në kohët e ardhshme

Future

 • I will flank
 • you will flank
 • he|she|it will flank
 • we will flank
 • you will flank
 • they will flank

Future continuous

 • I will be flanking
 • you will be flanking
 • he|she|it will be flanking
 • we will be flanking
 • you will be flanking
 • they will be flanking

Future perfect

 • I will have flanked
 • you will have flanked
 • he|she|it will have flanked
 • we will have flanked
 • you will have flanked
 • they will have flanked

Future perfect continuous

 • I will have been flanking
 • you will have been flanking
 • he|she|it will have been flanking
 • we will have been flanking
 • you will have been flanking
 • they will have been flanking

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen flank

Present participle

 • flanking

Past participle

 • flanked

Perfect Participle

 • having flanked

Imperative në anglisht, për foljen flank

Imperative

 • flank
 • let's flank
 • flank

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: devitalize disentomb ferment flagellate flange flannel flavour fringe hotfoot limb resile synopsize