Zgjedhimi i foljes flagellate në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes flagellate në anglisht.

Zgjedhimi e foljes flagellate në kohën e tashme

Present Tense

 • I flagellate
 • you flagellate
 • he|she|it flagellates
 • we flagellate
 • you flagellate
 • they flagellate

Present Continuous

 • I am flagellating
 • you are flagellating
 • he|she|it is flagellating
 • we are flagellating
 • you are flagellating
 • they are flagellating

Present Perfect

 • I have flagellated
 • you have flagellated
 • he|she|it has flagellated
 • we have flagellated
 • you have flagellated
 • they have flagellated

Present Perfect Continuous

 • I have been flagellating
 • you have been flagellating
 • he|she|it has been flagellating
 • we have been flagellating
 • you have been flagellating
 • they have been flagellating

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes flagellate në kohët e shkuara

Simple past

 • I flagellated
 • you flagellated
 • he|she|it flagellated
 • we flagellated
 • you flagellated
 • they flagellated

Past continuous

 • I was flagellating
 • you were flagellating
 • he|she|it was flagellating
 • we were flagellating
 • you were flagellating
 • they were flagellating

Past perfect

 • I had flagellated
 • you had flagellated
 • he|she|it had flagellated
 • we had flagellated
 • you had flagellated
 • they had flagellated

Past perfect continuous

 • I had been flagellating
 • you had been flagellating
 • he|she|it had been flagellating
 • we had been flagellating
 • you had been flagellating
 • they had been flagellating

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes flagellate në kohët e ardhshme

Future

 • I will flagellate
 • you will flagellate
 • he|she|it will flagellate
 • we will flagellate
 • you will flagellate
 • they will flagellate

Future continuous

 • I will be flagellating
 • you will be flagellating
 • he|she|it will be flagellating
 • we will be flagellating
 • you will be flagellating
 • they will be flagellating

Future perfect

 • I will have flagellated
 • you will have flagellated
 • he|she|it will have flagellated
 • we will have flagellated
 • you will have flagellated
 • they will have flagellated

Future perfect continuous

 • I will have been flagellating
 • you will have been flagellating
 • he|she|it will have been flagellating
 • we will have been flagellating
 • you will have been flagellating
 • they will have been flagellating

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen flagellate

Present participle

 • flagellating

Past participle

 • flagellated

Perfect Participle

 • having flagellated

Imperative në anglisht, për foljen flagellate

Imperative

 • flagellate
 • let's flagellate
 • flagellate

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: devalue disendow fellate fit flag flail flare fret hospitalize ligature reserve sync