Zgjedhimi i foljes flag në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes flag në anglisht.

Zgjedhimi e foljes flag në kohën e tashme

Present Tense

 • I flag
 • you flag
 • he|she|it flags
 • we flag
 • you flag
 • they flag

Present Continuous

 • I am flagging
 • you are flagging
 • he|she|it is flagging
 • we are flagging
 • you are flagging
 • they are flagging

Present Perfect

 • I have flagged
 • you have flagged
 • he|she|it has flagged
 • we have flagged
 • you have flagged
 • they have flagged

Present Perfect Continuous

 • I have been flagging
 • you have been flagging
 • he|she|it has been flagging
 • we have been flagging
 • you have been flagging
 • they have been flagging

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes flag në kohët e shkuara

Simple past

 • I flagged
 • you flagged
 • he|she|it flagged
 • we flagged
 • you flagged
 • they flagged

Past continuous

 • I was flagging
 • you were flagging
 • he|she|it was flagging
 • we were flagging
 • you were flagging
 • they were flagging

Past perfect

 • I had flagged
 • you had flagged
 • he|she|it had flagged
 • we had flagged
 • you had flagged
 • they had flagged

Past perfect continuous

 • I had been flagging
 • you had been flagging
 • he|she|it had been flagging
 • we had been flagging
 • you had been flagging
 • they had been flagging

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes flag në kohët e ardhshme

Future

 • I will flag
 • you will flag
 • he|she|it will flag
 • we will flag
 • you will flag
 • they will flag

Future continuous

 • I will be flagging
 • you will be flagging
 • he|she|it will be flagging
 • we will be flagging
 • you will be flagging
 • they will be flagging

Future perfect

 • I will have flagged
 • you will have flagged
 • he|she|it will have flagged
 • we will have flagged
 • you will have flagged
 • they will have flagged

Future perfect continuous

 • I will have been flagging
 • you will have been flagging
 • he|she|it will have been flagging
 • we will have been flagging
 • you will have been flagging
 • they will have been flagging

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen flag

Present participle

 • flagging

Past participle

 • flagged

Perfect Participle

 • having flagged

Imperative në anglisht, për foljen flag

Imperative

 • flag
 • let's flag
 • flag

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: deuterate disencumber felicitate fistpump flabbergast flagellate flap freshen hospitalise ligate resent sympathize