Zgjedhimi i foljes feoff në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes feoff në anglisht.

Zgjedhimi e foljes feoff në kohën e tashme

Present Tense

 • I feoff
 • you feoff
 • he|she|it feoffs
 • we feoff
 • you feoff
 • they feoff

Present Continuous

 • I am feoffing
 • you are feoffing
 • he|she|it is feoffing
 • we are feoffing
 • you are feoffing
 • they are feoffing

Present Perfect

 • I have feoffed
 • you have feoffed
 • he|she|it has feoffed
 • we have feoffed
 • you have feoffed
 • they have feoffed

Present Perfect Continuous

 • I have been feoffing
 • you have been feoffing
 • he|she|it has been feoffing
 • we have been feoffing
 • you have been feoffing
 • they have been feoffing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes feoff në kohët e shkuara

Simple past

 • I feoffed
 • you feoffed
 • he|she|it feoffed
 • we feoffed
 • you feoffed
 • they feoffed

Past continuous

 • I was feoffing
 • you were feoffing
 • he|she|it was feoffing
 • we were feoffing
 • you were feoffing
 • they were feoffing

Past perfect

 • I had feoffed
 • you had feoffed
 • he|she|it had feoffed
 • we had feoffed
 • you had feoffed
 • they had feoffed

Past perfect continuous

 • I had been feoffing
 • you had been feoffing
 • he|she|it had been feoffing
 • we had been feoffing
 • you had been feoffing
 • they had been feoffing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes feoff në kohët e ardhshme

Future

 • I will feoff
 • you will feoff
 • he|she|it will feoff
 • we will feoff
 • you will feoff
 • they will feoff

Future continuous

 • I will be feoffing
 • you will be feoffing
 • he|she|it will be feoffing
 • we will be feoffing
 • you will be feoffing
 • they will be feoffing

Future perfect

 • I will have feoffed
 • you will have feoffed
 • he|she|it will have feoffed
 • we will have feoffed
 • you will have feoffed
 • they will have feoffed

Future perfect continuous

 • I will have been feoffing
 • you will have been feoffing
 • he|she|it will have been feoffing
 • we will have been feoffing
 • you will have been feoffing
 • they will have been feoffing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen feoff

Present participle

 • feoffing

Past participle

 • feoffed

Perfect Participle

 • having feoffed

Imperative në anglisht, për foljen feoff

Imperative

 • feoff
 • let's feoff
 • feoff

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: depurate dink fable felicitate fend ferment festoon forerun highball lard rend surcharge