Zgjedhimi i foljes exhume në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes exhume në anglisht.

Zgjedhimi e foljes exhume në kohën e tashme

Present Tense

 • I exhume
 • you exhume
 • he|she|it exhumes
 • we exhume
 • you exhume
 • they exhume

Present Continuous

 • I am exhuming
 • you are exhuming
 • he|she|it is exhuming
 • we are exhuming
 • you are exhuming
 • they are exhuming

Present Perfect

 • I have exhumed
 • you have exhumed
 • he|she|it has exhumed
 • we have exhumed
 • you have exhumed
 • they have exhumed

Present Perfect Continuous

 • I have been exhuming
 • you have been exhuming
 • he|she|it has been exhuming
 • we have been exhuming
 • you have been exhuming
 • they have been exhuming

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes exhume në kohët e shkuara

Simple past

 • I exhumed
 • you exhumed
 • he|she|it exhumed
 • we exhumed
 • you exhumed
 • they exhumed

Past continuous

 • I was exhuming
 • you were exhuming
 • he|she|it was exhuming
 • we were exhuming
 • you were exhuming
 • they were exhuming

Past perfect

 • I had exhumed
 • you had exhumed
 • he|she|it had exhumed
 • we had exhumed
 • you had exhumed
 • they had exhumed

Past perfect continuous

 • I had been exhuming
 • you had been exhuming
 • he|she|it had been exhuming
 • we had been exhuming
 • you had been exhuming
 • they had been exhuming

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes exhume në kohët e ardhshme

Future

 • I will exhume
 • you will exhume
 • he|she|it will exhume
 • we will exhume
 • you will exhume
 • they will exhume

Future continuous

 • I will be exhuming
 • you will be exhuming
 • he|she|it will be exhuming
 • we will be exhuming
 • you will be exhuming
 • they will be exhuming

Future perfect

 • I will have exhumed
 • you will have exhumed
 • he|she|it will have exhumed
 • we will have exhumed
 • you will have exhumed
 • they will have exhumed

Future perfect continuous

 • I will have been exhuming
 • you will have been exhuming
 • he|she|it will have been exhuming
 • we will have been exhuming
 • you will have been exhuming
 • they will have been exhuming

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen exhume

Present participle

 • exhuming

Past participle

 • exhumed

Perfect Participle

 • having exhumed

Imperative në anglisht, për foljen exhume

Imperative

 • exhume
 • let's exhume
 • exhume

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: defeat depolymerize escribe exert exhort exile expect first-foot gurn jiggle redistrict stride