Zgjedhimi i foljes err në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes err në anglisht.

Zgjedhimi e foljes err në kohën e tashme

Present Tense

 • I err
 • you err
 • he|she|it errs
 • we err
 • you err
 • they err

Present Continuous

 • I am erring
 • you are erring
 • he|she|it is erring
 • we are erring
 • you are erring
 • they are erring

Present Perfect

 • I have erred
 • you have erred
 • he|she|it has erred
 • we have erred
 • you have erred
 • they have erred

Present Perfect Continuous

 • I have been erring
 • you have been erring
 • he|she|it has been erring
 • we have been erring
 • you have been erring
 • they have been erring

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes err në kohët e shkuara

Simple past

 • I erred
 • you erred
 • he|she|it erred
 • we erred
 • you erred
 • they erred

Past continuous

 • I was erring
 • you were erring
 • he|she|it was erring
 • we were erring
 • you were erring
 • they were erring

Past perfect

 • I had erred
 • you had erred
 • he|she|it had erred
 • we had erred
 • you had erred
 • they had erred

Past perfect continuous

 • I had been erring
 • you had been erring
 • he|she|it had been erring
 • we had been erring
 • you had been erring
 • they had been erring

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes err në kohët e ardhshme

Future

 • I will err
 • you will err
 • he|she|it will err
 • we will err
 • you will err
 • they will err

Future continuous

 • I will be erring
 • you will be erring
 • he|she|it will be erring
 • we will be erring
 • you will be erring
 • they will be erring

Future perfect

 • I will have erred
 • you will have erred
 • he|she|it will have erred
 • we will have erred
 • you will have erred
 • they will have erred

Future perfect continuous

 • I will have been erring
 • you will have been erring
 • he|she|it will have been erring
 • we will have been erring
 • you will have been erring
 • they will have been erring

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen err

Present participle

 • erring

Past participle

 • erred

Perfect Participle

 • having erred

Imperative në anglisht, për foljen err

Imperative

 • err
 • let's err
 • err

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: deaden deice enhance equiponderate erode eructate escort father google intrude reappraise steamroll