Zgjedhimi i foljes enthrall në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes enthrall në anglisht.

Zgjedhimi e foljes enthrall në kohën e tashme

Present Tense

 • I enthrall
 • you enthrall
 • he|she|it enthralls
 • we enthrall
 • you enthrall
 • they enthrall

Present Continuous

 • I am enthralling
 • you are enthralling
 • he|she|it is enthralling
 • we are enthralling
 • you are enthralling
 • they are enthralling

Present Perfect

 • I have enthralled
 • you have enthralled
 • he|she|it has enthralled
 • we have enthralled
 • you have enthralled
 • they have enthralled

Present Perfect Continuous

 • I have been enthralling
 • you have been enthralling
 • he|she|it has been enthralling
 • we have been enthralling
 • you have been enthralling
 • they have been enthralling

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes enthrall në kohët e shkuara

Simple past

 • I enthralled
 • you enthralled
 • he|she|it enthralled
 • we enthralled
 • you enthralled
 • they enthralled

Past continuous

 • I was enthralling
 • you were enthralling
 • he|she|it was enthralling
 • we were enthralling
 • you were enthralling
 • they were enthralling

Past perfect

 • I had enthralled
 • you had enthralled
 • he|she|it had enthralled
 • we had enthralled
 • you had enthralled
 • they had enthralled

Past perfect continuous

 • I had been enthralling
 • you had been enthralling
 • he|she|it had been enthralling
 • we had been enthralling
 • you had been enthralling
 • they had been enthralling

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes enthrall në kohët e ardhshme

Future

 • I will enthrall
 • you will enthrall
 • he|she|it will enthrall
 • we will enthrall
 • you will enthrall
 • they will enthrall

Future continuous

 • I will be enthralling
 • you will be enthralling
 • he|she|it will be enthralling
 • we will be enthralling
 • you will be enthralling
 • they will be enthralling

Future perfect

 • I will have enthralled
 • you will have enthralled
 • he|she|it will have enthralled
 • we will have enthralled
 • you will have enthralled
 • they will have enthralled

Future perfect continuous

 • I will have been enthralling
 • you will have been enthralling
 • he|she|it will have been enthralling
 • we will have been enthralling
 • you will have been enthralling
 • they will have been enthralling

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen enthrall

Present participle

 • enthralling

Past participle

 • enthralled

Perfect Participle

 • having enthralled

Imperative në anglisht, për foljen enthrall

Imperative

 • enthrall
 • let's enthrall
 • enthrall

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: cutback deescalate encamp ensure enthral enthrone entrance facepalm glamorize interleave re-cover squirt