Zgjedhimi i foljes emulsify në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes emulsify në anglisht.

Zgjedhimi e foljes emulsify në kohën e tashme

Present Tense

 • I emulsify
 • you emulsify
 • he|she|it emulsifies
 • we emulsify
 • you emulsify
 • they emulsify

Present Continuous

 • I am emulsifying
 • you are emulsifying
 • he|she|it is emulsifying
 • we are emulsifying
 • you are emulsifying
 • they are emulsifying

Present Perfect

 • I have emulsified
 • you have emulsified
 • he|she|it has emulsified
 • we have emulsified
 • you have emulsified
 • they have emulsified

Present Perfect Continuous

 • I have been emulsifying
 • you have been emulsifying
 • he|she|it has been emulsifying
 • we have been emulsifying
 • you have been emulsifying
 • they have been emulsifying

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes emulsify në kohët e shkuara

Simple past

 • I emulsified
 • you emulsified
 • he|she|it emulsified
 • we emulsified
 • you emulsified
 • they emulsified

Past continuous

 • I was emulsifying
 • you were emulsifying
 • he|she|it was emulsifying
 • we were emulsifying
 • you were emulsifying
 • they were emulsifying

Past perfect

 • I had emulsified
 • you had emulsified
 • he|she|it had emulsified
 • we had emulsified
 • you had emulsified
 • they had emulsified

Past perfect continuous

 • I had been emulsifying
 • you had been emulsifying
 • he|she|it had been emulsifying
 • we had been emulsifying
 • you had been emulsifying
 • they had been emulsifying

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes emulsify në kohët e ardhshme

Future

 • I will emulsify
 • you will emulsify
 • he|she|it will emulsify
 • we will emulsify
 • you will emulsify
 • they will emulsify

Future continuous

 • I will be emulsifying
 • you will be emulsifying
 • he|she|it will be emulsifying
 • we will be emulsifying
 • you will be emulsifying
 • they will be emulsifying

Future perfect

 • I will have emulsified
 • you will have emulsified
 • he|she|it will have emulsified
 • we will have emulsified
 • you will have emulsified
 • they will have emulsified

Future perfect continuous

 • I will have been emulsifying
 • you will have been emulsifying
 • he|she|it will have been emulsifying
 • we will have been emulsifying
 • you will have been emulsifying
 • they will have been emulsifying

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen emulsify

Present participle

 • emulsifying

Past participle

 • emulsified

Perfect Participle

 • having emulsified

Imperative në anglisht, për foljen emulsify

Imperative

 • emulsify
 • let's emulsify
 • emulsify

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: criticise deaden egest emplane emulate enable encash excogitate gang ingulf quicken spice