Zgjedhimi i foljes discommon në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes discommon në anglisht.

Zgjedhimi e foljes discommon në kohën e tashme

Present Tense

 • I discommon
 • you discommon
 • he|she|it discommons
 • we discommon
 • you discommon
 • they discommon

Present Continuous

 • I am discommoning
 • you are discommoning
 • he|she|it is discommoning
 • we are discommoning
 • you are discommoning
 • they are discommoning

Present Perfect

 • I have discommoned
 • you have discommoned
 • he|she|it has discommoned
 • we have discommoned
 • you have discommoned
 • they have discommoned

Present Perfect Continuous

 • I have been discommoning
 • you have been discommoning
 • he|she|it has been discommoning
 • we have been discommoning
 • you have been discommoning
 • they have been discommoning

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes discommon në kohët e shkuara

Simple past

 • I discommoned
 • you discommoned
 • he|she|it discommoned
 • we discommoned
 • you discommoned
 • they discommoned

Past continuous

 • I was discommoning
 • you were discommoning
 • he|she|it was discommoning
 • we were discommoning
 • you were discommoning
 • they were discommoning

Past perfect

 • I had discommoned
 • you had discommoned
 • he|she|it had discommoned
 • we had discommoned
 • you had discommoned
 • they had discommoned

Past perfect continuous

 • I had been discommoning
 • you had been discommoning
 • he|she|it had been discommoning
 • we had been discommoning
 • you had been discommoning
 • they had been discommoning

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes discommon në kohët e ardhshme

Future

 • I will discommon
 • you will discommon
 • he|she|it will discommon
 • we will discommon
 • you will discommon
 • they will discommon

Future continuous

 • I will be discommoning
 • you will be discommoning
 • he|she|it will be discommoning
 • we will be discommoning
 • you will be discommoning
 • they will be discommoning

Future perfect

 • I will have discommoned
 • you will have discommoned
 • he|she|it will have discommoned
 • we will have discommoned
 • you will have discommoned
 • they will have discommoned

Future perfect continuous

 • I will have been discommoning
 • you will have been discommoning
 • he|she|it will have been discommoning
 • we will have been discommoning
 • you will have been discommoning
 • they will have been discommoning

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen discommon

Present participle

 • discommoning

Past participle

 • discommoned

Perfect Participle

 • having discommoned

Imperative në anglisht, për foljen discommon

Imperative

 • discommon
 • let's discommon
 • discommon

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: cloister complain dicker discolor discommode discompose discourage doubleclick fancy hamstring pitterpatter shallow