Zgjedhimi i foljes devalue në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes devalue në anglisht.

Zgjedhimi e foljes devalue në kohën e tashme

Present Tense

 • I devalue
 • you devalue
 • he|she|it devalues
 • we devalue
 • you devalue
 • they devalue

Present Continuous

 • I am devaluing
 • you are devaluing
 • he|she|it is devaluing
 • we are devaluing
 • you are devaluing
 • they are devaluing

Present Perfect

 • I have devalued
 • you have devalued
 • he|she|it has devalued
 • we have devalued
 • you have devalued
 • they have devalued

Present Perfect Continuous

 • I have been devaluing
 • you have been devaluing
 • he|she|it has been devaluing
 • we have been devaluing
 • you have been devaluing
 • they have been devaluing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes devalue në kohët e shkuara

Simple past

 • I devalued
 • you devalued
 • he|she|it devalued
 • we devalued
 • you devalued
 • they devalued

Past continuous

 • I was devaluing
 • you were devaluing
 • he|she|it was devaluing
 • we were devaluing
 • you were devaluing
 • they were devaluing

Past perfect

 • I had devalued
 • you had devalued
 • he|she|it had devalued
 • we had devalued
 • you had devalued
 • they had devalued

Past perfect continuous

 • I had been devaluing
 • you had been devaluing
 • he|she|it had been devaluing
 • we had been devaluing
 • you had been devaluing
 • they had been devaluing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes devalue në kohët e ardhshme

Future

 • I will devalue
 • you will devalue
 • he|she|it will devalue
 • we will devalue
 • you will devalue
 • they will devalue

Future continuous

 • I will be devaluing
 • you will be devaluing
 • he|she|it will be devaluing
 • we will be devaluing
 • you will be devaluing
 • they will be devaluing

Future perfect

 • I will have devalued
 • you will have devalued
 • he|she|it will have devalued
 • we will have devalued
 • you will have devalued
 • they will have devalued

Future perfect continuous

 • I will have been devaluing
 • you will have been devaluing
 • he|she|it will have been devaluing
 • we will have been devaluing
 • you will have been devaluing
 • they will have been devaluing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen devalue

Present participle

 • devaluing

Past participle

 • devalued

Perfect Participle

 • having devalued

Imperative në anglisht, për foljen devalue

Imperative

 • devalue
 • let's devalue
 • devalue

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: chill co-edit depreciate detoxify deuterate devastate devolve dispute excoriate graphitize perm scrounge