Zgjedhimi i foljes denudate në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes denudate në anglisht.

Zgjedhimi e foljes denudate në kohën e tashme

Present Tense

 • I denudate
 • you denudate
 • he|she|it denudates
 • we denudate
 • you denudate
 • they denudate

Present Continuous

 • I am denudating
 • you are denudating
 • he|she|it is denudating
 • we are denudating
 • you are denudating
 • they are denudating

Present Perfect

 • I have denudated
 • you have denudated
 • he|she|it has denudated
 • we have denudated
 • you have denudated
 • they have denudated

Present Perfect Continuous

 • I have been denudating
 • you have been denudating
 • he|she|it has been denudating
 • we have been denudating
 • you have been denudating
 • they have been denudating

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes denudate në kohët e shkuara

Simple past

 • I denudated
 • you denudated
 • he|she|it denudated
 • we denudated
 • you denudated
 • they denudated

Past continuous

 • I was denudating
 • you were denudating
 • he|she|it was denudating
 • we were denudating
 • you were denudating
 • they were denudating

Past perfect

 • I had denudated
 • you had denudated
 • he|she|it had denudated
 • we had denudated
 • you had denudated
 • they had denudated

Past perfect continuous

 • I had been denudating
 • you had been denudating
 • he|she|it had been denudating
 • we had been denudating
 • you had been denudating
 • they had been denudating

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes denudate në kohët e ardhshme

Future

 • I will denudate
 • you will denudate
 • he|she|it will denudate
 • we will denudate
 • you will denudate
 • they will denudate

Future continuous

 • I will be denudating
 • you will be denudating
 • he|she|it will be denudating
 • we will be denudating
 • you will be denudating
 • they will be denudating

Future perfect

 • I will have denudated
 • you will have denudated
 • he|she|it will have denudated
 • we will have denudated
 • you will have denudated
 • they will have denudated

Future perfect continuous

 • I will have been denudating
 • you will have been denudating
 • he|she|it will have been denudating
 • we will have been denudating
 • you will have been denudating
 • they will have been denudating

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen denudate

Present participle

 • denudating

Past participle

 • denudated

Perfect Participle

 • having denudated

Imperative në anglisht, për foljen denudate

Imperative

 • denudate
 • let's denudate
 • denudate

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: castoff choose degenerate denitrify denuclearize denude depasture disburse entrain generate panel salvage