Zgjedhimi i foljes demodulate në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes demodulate në anglisht.

Zgjedhimi e foljes demodulate në kohën e tashme

Present Tense

 • I demodulate
 • you demodulate
 • he|she|it demodulates
 • we demodulate
 • you demodulate
 • they demodulate

Present Continuous

 • I am demodulating
 • you are demodulating
 • he|she|it is demodulating
 • we are demodulating
 • you are demodulating
 • they are demodulating

Present Perfect

 • I have demodulated
 • you have demodulated
 • he|she|it has demodulated
 • we have demodulated
 • you have demodulated
 • they have demodulated

Present Perfect Continuous

 • I have been demodulating
 • you have been demodulating
 • he|she|it has been demodulating
 • we have been demodulating
 • you have been demodulating
 • they have been demodulating

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes demodulate në kohët e shkuara

Simple past

 • I demodulated
 • you demodulated
 • he|she|it demodulated
 • we demodulated
 • you demodulated
 • they demodulated

Past continuous

 • I was demodulating
 • you were demodulating
 • he|she|it was demodulating
 • we were demodulating
 • you were demodulating
 • they were demodulating

Past perfect

 • I had demodulated
 • you had demodulated
 • he|she|it had demodulated
 • we had demodulated
 • you had demodulated
 • they had demodulated

Past perfect continuous

 • I had been demodulating
 • you had been demodulating
 • he|she|it had been demodulating
 • we had been demodulating
 • you had been demodulating
 • they had been demodulating

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes demodulate në kohët e ardhshme

Future

 • I will demodulate
 • you will demodulate
 • he|she|it will demodulate
 • we will demodulate
 • you will demodulate
 • they will demodulate

Future continuous

 • I will be demodulating
 • you will be demodulating
 • he|she|it will be demodulating
 • we will be demodulating
 • you will be demodulating
 • they will be demodulating

Future perfect

 • I will have demodulated
 • you will have demodulated
 • he|she|it will have demodulated
 • we will have demodulated
 • you will have demodulated
 • they will have demodulated

Future perfect continuous

 • I will have been demodulating
 • you will have been demodulating
 • he|she|it will have been demodulating
 • we will have been demodulating
 • you will have been demodulating
 • they will have been demodulating

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen demodulate

Present participle

 • demodulating

Past participle

 • demodulated

Perfect Participle

 • having demodulated

Imperative në anglisht, për foljen demodulate

Imperative

 • demodulate
 • let's demodulate
 • demodulate

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: carillon chequer default demit democratize demolish demount disable enrapture garnishee pad rumple