Zgjedhimi i foljes delaminate në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes delaminate në anglisht.

Zgjedhimi e foljes delaminate në kohën e tashme

Present Tense

 • I delaminate
 • you delaminate
 • he|she|it delaminates
 • we delaminate
 • you delaminate
 • they delaminate

Present Continuous

 • I am delaminating
 • you are delaminating
 • he|she|it is delaminating
 • we are delaminating
 • you are delaminating
 • they are delaminating

Present Perfect

 • I have delaminated
 • you have delaminated
 • he|she|it has delaminated
 • we have delaminated
 • you have delaminated
 • they have delaminated

Present Perfect Continuous

 • I have been delaminating
 • you have been delaminating
 • he|she|it has been delaminating
 • we have been delaminating
 • you have been delaminating
 • they have been delaminating

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes delaminate në kohët e shkuara

Simple past

 • I delaminated
 • you delaminated
 • he|she|it delaminated
 • we delaminated
 • you delaminated
 • they delaminated

Past continuous

 • I was delaminating
 • you were delaminating
 • he|she|it was delaminating
 • we were delaminating
 • you were delaminating
 • they were delaminating

Past perfect

 • I had delaminated
 • you had delaminated
 • he|she|it had delaminated
 • we had delaminated
 • you had delaminated
 • they had delaminated

Past perfect continuous

 • I had been delaminating
 • you had been delaminating
 • he|she|it had been delaminating
 • we had been delaminating
 • you had been delaminating
 • they had been delaminating

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes delaminate në kohët e ardhshme

Future

 • I will delaminate
 • you will delaminate
 • he|she|it will delaminate
 • we will delaminate
 • you will delaminate
 • they will delaminate

Future continuous

 • I will be delaminating
 • you will be delaminating
 • he|she|it will be delaminating
 • we will be delaminating
 • you will be delaminating
 • they will be delaminating

Future perfect

 • I will have delaminated
 • you will have delaminated
 • he|she|it will have delaminated
 • we will have delaminated
 • you will have delaminated
 • they will have delaminated

Future perfect continuous

 • I will have been delaminating
 • you will have been delaminating
 • he|she|it will have been delaminating
 • we will have been delaminating
 • you will have been delaminating
 • they will have been delaminating

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen delaminate

Present participle

 • delaminating

Past participle

 • delaminated

Perfect Participle

 • having delaminated

Imperative në anglisht, për foljen delaminate

Imperative

 • delaminate
 • let's delaminate
 • delaminate

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: canopy channelhop decommission dehydrate deject delate delineate diddle endorse fuzz oversubscribe rot