Zgjedhimi i foljes defray në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes defray në anglisht.

Zgjedhimi e foljes defray në kohën e tashme

Present Tense

 • I defray
 • you defray
 • he|she|it defrays
 • we defray
 • you defray
 • they defray

Present Continuous

 • I am defraying
 • you are defraying
 • he|she|it is defraying
 • we are defraying
 • you are defraying
 • they are defraying

Present Perfect

 • I have defrayed
 • you have defrayed
 • he|she|it has defrayed
 • we have defrayed
 • you have defrayed
 • they have defrayed

Present Perfect Continuous

 • I have been defraying
 • you have been defraying
 • he|she|it has been defraying
 • we have been defraying
 • you have been defraying
 • they have been defraying

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes defray në kohët e shkuara

Simple past

 • I defrayed
 • you defrayed
 • he|she|it defrayed
 • we defrayed
 • you defrayed
 • they defrayed

Past continuous

 • I was defraying
 • you were defraying
 • he|she|it was defraying
 • we were defraying
 • you were defraying
 • they were defraying

Past perfect

 • I had defrayed
 • you had defrayed
 • he|she|it had defrayed
 • we had defrayed
 • you had defrayed
 • they had defrayed

Past perfect continuous

 • I had been defraying
 • you had been defraying
 • he|she|it had been defraying
 • we had been defraying
 • you had been defraying
 • they had been defraying

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes defray në kohët e ardhshme

Future

 • I will defray
 • you will defray
 • he|she|it will defray
 • we will defray
 • you will defray
 • they will defray

Future continuous

 • I will be defraying
 • you will be defraying
 • he|she|it will be defraying
 • we will be defraying
 • you will be defraying
 • they will be defraying

Future perfect

 • I will have defrayed
 • you will have defrayed
 • he|she|it will have defrayed
 • we will have defrayed
 • you will have defrayed
 • they will have defrayed

Future perfect continuous

 • I will have been defraying
 • you will have been defraying
 • he|she|it will have been defraying
 • we will have been defraying
 • you will have been defraying
 • they will have been defraying

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen defray

Present participle

 • defraying

Past participle

 • defrayed

Perfect Participle

 • having defrayed

Imperative në anglisht, për foljen defray

Imperative

 • defray
 • let's defray
 • defray

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: callus cere deceive defog defraud defriend deglaze devest encage fulgurate overreach roger