Zgjedhimi i foljes defraud në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes defraud në anglisht.

Zgjedhimi e foljes defraud në kohën e tashme

Present Tense

 • I defraud
 • you defraud
 • he|she|it defrauds
 • we defraud
 • you defraud
 • they defraud

Present Continuous

 • I am defrauding
 • you are defrauding
 • he|she|it is defrauding
 • we are defrauding
 • you are defrauding
 • they are defrauding

Present Perfect

 • I have defrauded
 • you have defrauded
 • he|she|it has defrauded
 • we have defrauded
 • you have defrauded
 • they have defrauded

Present Perfect Continuous

 • I have been defrauding
 • you have been defrauding
 • he|she|it has been defrauding
 • we have been defrauding
 • you have been defrauding
 • they have been defrauding

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes defraud në kohët e shkuara

Simple past

 • I defrauded
 • you defrauded
 • he|she|it defrauded
 • we defrauded
 • you defrauded
 • they defrauded

Past continuous

 • I was defrauding
 • you were defrauding
 • he|she|it was defrauding
 • we were defrauding
 • you were defrauding
 • they were defrauding

Past perfect

 • I had defrauded
 • you had defrauded
 • he|she|it had defrauded
 • we had defrauded
 • you had defrauded
 • they had defrauded

Past perfect continuous

 • I had been defrauding
 • you had been defrauding
 • he|she|it had been defrauding
 • we had been defrauding
 • you had been defrauding
 • they had been defrauding

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes defraud në kohët e ardhshme

Future

 • I will defraud
 • you will defraud
 • he|she|it will defraud
 • we will defraud
 • you will defraud
 • they will defraud

Future continuous

 • I will be defrauding
 • you will be defrauding
 • he|she|it will be defrauding
 • we will be defrauding
 • you will be defrauding
 • they will be defrauding

Future perfect

 • I will have defrauded
 • you will have defrauded
 • he|she|it will have defrauded
 • we will have defrauded
 • you will have defrauded
 • they will have defrauded

Future perfect continuous

 • I will have been defrauding
 • you will have been defrauding
 • he|she|it will have been defrauding
 • we will have been defrauding
 • you will have been defrauding
 • they will have been defrauding

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen defraud

Present participle

 • defrauding

Past participle

 • defrauded

Perfect Participle

 • having defrauded

Imperative në anglisht, për foljen defraud

Imperative

 • defraud
 • let's defraud
 • defraud

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: callous centuplicate decease deflower defragment defray degenerate develop enamour fulfill overrate rodomontade