Zgjedhimi i foljes defragment në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes defragment në anglisht.

Zgjedhimi e foljes defragment në kohën e tashme

Present Tense

 • I defragment
 • you defragment
 • he|she|it defragments
 • we defragment
 • you defragment
 • they defragment

Present Continuous

 • I am defragmenting
 • you are defragmenting
 • he|she|it is defragmenting
 • we are defragmenting
 • you are defragmenting
 • they are defragmenting

Present Perfect

 • I have defragmented
 • you have defragmented
 • he|she|it has defragmented
 • we have defragmented
 • you have defragmented
 • they have defragmented

Present Perfect Continuous

 • I have been defragmenting
 • you have been defragmenting
 • he|she|it has been defragmenting
 • we have been defragmenting
 • you have been defragmenting
 • they have been defragmenting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes defragment në kohët e shkuara

Simple past

 • I defragmented
 • you defragmented
 • he|she|it defragmented
 • we defragmented
 • you defragmented
 • they defragmented

Past continuous

 • I was defragmenting
 • you were defragmenting
 • he|she|it was defragmenting
 • we were defragmenting
 • you were defragmenting
 • they were defragmenting

Past perfect

 • I had defragmented
 • you had defragmented
 • he|she|it had defragmented
 • we had defragmented
 • you had defragmented
 • they had defragmented

Past perfect continuous

 • I had been defragmenting
 • you had been defragmenting
 • he|she|it had been defragmenting
 • we had been defragmenting
 • you had been defragmenting
 • they had been defragmenting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes defragment në kohët e ardhshme

Future

 • I will defragment
 • you will defragment
 • he|she|it will defragment
 • we will defragment
 • you will defragment
 • they will defragment

Future continuous

 • I will be defragmenting
 • you will be defragmenting
 • he|she|it will be defragmenting
 • we will be defragmenting
 • you will be defragmenting
 • they will be defragmenting

Future perfect

 • I will have defragmented
 • you will have defragmented
 • he|she|it will have defragmented
 • we will have defragmented
 • you will have defragmented
 • they will have defragmented

Future perfect continuous

 • I will have been defragmenting
 • you will have been defragmenting
 • he|she|it will have been defragmenting
 • we will have been defragmenting
 • you will have been defragmenting
 • they will have been defragmenting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen defragment

Present participle

 • defragmenting

Past participle

 • defragmented

Perfect Participle

 • having defragmented

Imperative në anglisht, për foljen defragment

Imperative

 • defragment
 • let's defragment
 • defragment

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: calliper centrifuge decay deflocculate deform defraud degauss devastate enamel fulfil overprotect rocket