Zgjedhimi i foljes deflower në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes deflower në anglisht.

Zgjedhimi e foljes deflower në kohën e tashme

Present Tense

 • I deflower
 • you deflower
 • he|she|it deflowers
 • we deflower
 • you deflower
 • they deflower

Present Continuous

 • I am deflowering
 • you are deflowering
 • he|she|it is deflowering
 • we are deflowering
 • you are deflowering
 • they are deflowering

Present Perfect

 • I have deflowered
 • you have deflowered
 • he|she|it has deflowered
 • we have deflowered
 • you have deflowered
 • they have deflowered

Present Perfect Continuous

 • I have been deflowering
 • you have been deflowering
 • he|she|it has been deflowering
 • we have been deflowering
 • you have been deflowering
 • they have been deflowering

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes deflower në kohët e shkuara

Simple past

 • I deflowered
 • you deflowered
 • he|she|it deflowered
 • we deflowered
 • you deflowered
 • they deflowered

Past continuous

 • I was deflowering
 • you were deflowering
 • he|she|it was deflowering
 • we were deflowering
 • you were deflowering
 • they were deflowering

Past perfect

 • I had deflowered
 • you had deflowered
 • he|she|it had deflowered
 • we had deflowered
 • you had deflowered
 • they had deflowered

Past perfect continuous

 • I had been deflowering
 • you had been deflowering
 • he|she|it had been deflowering
 • we had been deflowering
 • you had been deflowering
 • they had been deflowering

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes deflower në kohët e ardhshme

Future

 • I will deflower
 • you will deflower
 • he|she|it will deflower
 • we will deflower
 • you will deflower
 • they will deflower

Future continuous

 • I will be deflowering
 • you will be deflowering
 • he|she|it will be deflowering
 • we will be deflowering
 • you will be deflowering
 • they will be deflowering

Future perfect

 • I will have deflowered
 • you will have deflowered
 • he|she|it will have deflowered
 • we will have deflowered
 • you will have deflowered
 • they will have deflowered

Future perfect continuous

 • I will have been deflowering
 • you will have been deflowering
 • he|she|it will have been deflowering
 • we will have been deflowering
 • you will have been deflowering
 • they will have been deflowering

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen deflower

Present participle

 • deflowering

Past participle

 • deflowered

Perfect Participle

 • having deflowered

Imperative në anglisht, për foljen deflower

Imperative

 • deflower
 • let's deflower
 • deflower

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: calculate cense decant defilade deflocculate defog defrock detrain empt fruit overpitch roar