Zgjedhimi i foljes cuddle në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes cuddle në anglisht.

Zgjedhimi e foljes cuddle në kohën e tashme

Present Tense

 • I cuddle
 • you cuddle
 • he|she|it cuddles
 • we cuddle
 • you cuddle
 • they cuddle

Present Continuous

 • I am cuddling
 • you are cuddling
 • he|she|it is cuddling
 • we are cuddling
 • you are cuddling
 • they are cuddling

Present Perfect

 • I have cuddled
 • you have cuddled
 • he|she|it has cuddled
 • we have cuddled
 • you have cuddled
 • they have cuddled

Present Perfect Continuous

 • I have been cuddling
 • you have been cuddling
 • he|she|it has been cuddling
 • we have been cuddling
 • you have been cuddling
 • they have been cuddling

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes cuddle në kohët e shkuara

Simple past

 • I cuddled
 • you cuddled
 • he|she|it cuddled
 • we cuddled
 • you cuddled
 • they cuddled

Past continuous

 • I was cuddling
 • you were cuddling
 • he|she|it was cuddling
 • we were cuddling
 • you were cuddling
 • they were cuddling

Past perfect

 • I had cuddled
 • you had cuddled
 • he|she|it had cuddled
 • we had cuddled
 • you had cuddled
 • they had cuddled

Past perfect continuous

 • I had been cuddling
 • you had been cuddling
 • he|she|it had been cuddling
 • we had been cuddling
 • you had been cuddling
 • they had been cuddling

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes cuddle në kohët e ardhshme

Future

 • I will cuddle
 • you will cuddle
 • he|she|it will cuddle
 • we will cuddle
 • you will cuddle
 • they will cuddle

Future continuous

 • I will be cuddling
 • you will be cuddling
 • he|she|it will be cuddling
 • we will be cuddling
 • you will be cuddling
 • they will be cuddling

Future perfect

 • I will have cuddled
 • you will have cuddled
 • he|she|it will have cuddled
 • we will have cuddled
 • you will have cuddled
 • they will have cuddled

Future perfect continuous

 • I will have been cuddling
 • you will have been cuddling
 • he|she|it will have been cuddling
 • we will have been cuddling
 • you will have been cuddling
 • they will have been cuddling

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen cuddle

Present participle

 • cuddling

Past participle

 • cuddled

Perfect Participle

 • having cuddled

Imperative në anglisht, për foljen cuddle

Imperative

 • cuddle
 • let's cuddle
 • cuddle

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bounce burble creak cry cuckoo cudgel cumulate dehydrate draft floss offprint reprise