Zgjedhimi i foljes crosscheck në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes crosscheck në anglisht.

Zgjedhimi e foljes crosscheck në kohën e tashme

Present Tense

 • I crosscheck
 • you crosscheck
 • he|she|it crosschecks
 • we crosscheck
 • you crosscheck
 • they crosscheck

Present Continuous

 • I am crosschecking
 • you are crosschecking
 • he|she|it is crosschecking
 • we are crosschecking
 • you are crosschecking
 • they are crosschecking

Present Perfect

 • I have crosschecked
 • you have crosschecked
 • he|she|it has crosschecked
 • we have crosschecked
 • you have crosschecked
 • they have crosschecked

Present Perfect Continuous

 • I have been crosschecking
 • you have been crosschecking
 • he|she|it has been crosschecking
 • we have been crosschecking
 • you have been crosschecking
 • they have been crosschecking

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes crosscheck në kohët e shkuara

Simple past

 • I crosschecked
 • you crosschecked
 • he|she|it crosschecked
 • we crosschecked
 • you crosschecked
 • they crosschecked

Past continuous

 • I was crosschecking
 • you were crosschecking
 • he|she|it was crosschecking
 • we were crosschecking
 • you were crosschecking
 • they were crosschecking

Past perfect

 • I had crosschecked
 • you had crosschecked
 • he|she|it had crosschecked
 • we had crosschecked
 • you had crosschecked
 • they had crosschecked

Past perfect continuous

 • I had been crosschecking
 • you had been crosschecking
 • he|she|it had been crosschecking
 • we had been crosschecking
 • you had been crosschecking
 • they had been crosschecking

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes crosscheck në kohët e ardhshme

Future

 • I will crosscheck
 • you will crosscheck
 • he|she|it will crosscheck
 • we will crosscheck
 • you will crosscheck
 • they will crosscheck

Future continuous

 • I will be crosschecking
 • you will be crosschecking
 • he|she|it will be crosschecking
 • we will be crosschecking
 • you will be crosschecking
 • they will be crosschecking

Future perfect

 • I will have crosschecked
 • you will have crosschecked
 • he|she|it will have crosschecked
 • we will have crosschecked
 • you will have crosschecked
 • they will have crosschecked

Future perfect continuous

 • I will have been crosschecking
 • you will have been crosschecking
 • he|she|it will have been crosschecking
 • we will have been crosschecking
 • you will have been crosschecking
 • they will have been crosschecking

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen crosscheck

Present participle

 • crosschecking

Past participle

 • crosschecked

Perfect Participle

 • having crosschecked

Imperative në anglisht, për foljen crosscheck

Imperative

 • crosscheck
 • let's crosscheck
 • crosscheck

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bomb budget cove cross-fertilize crossbreed crosscut crossrefer defend double-dip flavour obfuscate reorganize