Zgjedhimi i foljes creep në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes creep në anglisht.

Zgjedhimi e foljes creep në kohën e tashme

Present Tense

 • I creep
 • you creep
 • he|she|it creeps
 • we creep
 • you creep
 • they creep

Present Continuous

 • I am creeping
 • you are creeping
 • he|she|it is creeping
 • we are creeping
 • you are creeping
 • they are creeping

Present Perfect

 • I have crept
 • you have crept
 • he|she|it has crept
 • we have crept
 • you have crept
 • they have crept

Present Perfect Continuous

 • I have been creeping
 • you have been creeping
 • he|she|it has been creeping
 • we have been creeping
 • you have been creeping
 • they have been creeping

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes creep në kohët e shkuara

Simple past

 • I crept
 • you crept
 • he|she|it crept
 • we crept
 • you crept
 • they crept

Past continuous

 • I was creeping
 • you were creeping
 • he|she|it was creeping
 • we were creeping
 • you were creeping
 • they were creeping

Past perfect

 • I had crept
 • you had crept
 • he|she|it had crept
 • we had crept
 • you had crept
 • they had crept

Past perfect continuous

 • I had been creeping
 • you had been creeping
 • he|she|it had been creeping
 • we had been creeping
 • you had been creeping
 • they had been creeping

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes creep në kohët e ardhshme

Future

 • I will creep
 • you will creep
 • he|she|it will creep
 • we will creep
 • you will creep
 • they will creep

Future continuous

 • I will be creeping
 • you will be creeping
 • he|she|it will be creeping
 • we will be creeping
 • you will be creeping
 • they will be creeping

Future perfect

 • I will have crept
 • you will have crept
 • he|she|it will have crept
 • we will have crept
 • you will have crept
 • they will have crept

Future perfect continuous

 • I will have been creeping
 • you will have been creeping
 • he|she|it will have been creeping
 • we will have been creeping
 • you will have been creeping
 • they will have been creeping

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen creep

Present participle

 • creeping

Past participle

 • crept

Perfect Participle

 • having crept

Imperative në anglisht, për foljen creep

Imperative

 • creep
 • let's creep
 • creep

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: blood brief corrugate crayon credit cremate crick decolonize divvy finesse niggle relumine