Zgjedhimi i foljes cooccur në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes cooccur në anglisht.

Zgjedhimi e foljes cooccur në kohën e tashme

Present Tense

 • I cooccur
 • you cooccur
 • he|she|it cooccurs
 • we cooccur
 • you cooccur
 • they cooccur

Present Continuous

 • I am cooccurring
 • you are cooccurring
 • he|she|it is cooccurring
 • we are cooccurring
 • you are cooccurring
 • they are cooccurring

Present Perfect

 • I have cooccurred
 • you have cooccurred
 • he|she|it has cooccurred
 • we have cooccurred
 • you have cooccurred
 • they have cooccurred

Present Perfect Continuous

 • I have been cooccurring
 • you have been cooccurring
 • he|she|it has been cooccurring
 • we have been cooccurring
 • you have been cooccurring
 • they have been cooccurring

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes cooccur në kohët e shkuara

Simple past

 • I cooccurred
 • you cooccurred
 • he|she|it cooccurred
 • we cooccurred
 • you cooccurred
 • they cooccurred

Past continuous

 • I was cooccurring
 • you were cooccurring
 • he|she|it was cooccurring
 • we were cooccurring
 • you were cooccurring
 • they were cooccurring

Past perfect

 • I had cooccurred
 • you had cooccurred
 • he|she|it had cooccurred
 • we had cooccurred
 • you had cooccurred
 • they had cooccurred

Past perfect continuous

 • I had been cooccurring
 • you had been cooccurring
 • he|she|it had been cooccurring
 • we had been cooccurring
 • you had been cooccurring
 • they had been cooccurring

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes cooccur në kohët e ardhshme

Future

 • I will cooccur
 • you will cooccur
 • he|she|it will cooccur
 • we will cooccur
 • you will cooccur
 • they will cooccur

Future continuous

 • I will be cooccurring
 • you will be cooccurring
 • he|she|it will be cooccurring
 • we will be cooccurring
 • you will be cooccurring
 • they will be cooccurring

Future perfect

 • I will have cooccurred
 • you will have cooccurred
 • he|she|it will have cooccurred
 • we will have cooccurred
 • you will have cooccurred
 • they will have cooccurred

Future perfect continuous

 • I will have been cooccurring
 • you will have been cooccurring
 • he|she|it will have been cooccurring
 • we will have been cooccurring
 • you will have been cooccurring
 • they will have been cooccurring

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen cooccur

Present participle

 • cooccurring

Past participle

 • cooccurred

Perfect Participle

 • having cooccurred

Imperative në anglisht, për foljen cooccur

Imperative

 • cooccur
 • let's cooccur
 • cooccur

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: berate bludgeon confute convince coo cook copolymerize cup disfigure fail mortise rediscover