Zgjedhimi i foljes containerize në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes containerize në anglisht.

Zgjedhimi e foljes containerize në kohën e tashme

Present Tense

 • I containerize
 • you containerize
 • he|she|it containerizes
 • we containerize
 • you containerize
 • they containerize

Present Continuous

 • I am containerizing
 • you are containerizing
 • he|she|it is containerizing
 • we are containerizing
 • you are containerizing
 • they are containerizing

Present Perfect

 • I have containerized
 • you have containerized
 • he|she|it has containerized
 • we have containerized
 • you have containerized
 • they have containerized

Present Perfect Continuous

 • I have been containerizing
 • you have been containerizing
 • he|she|it has been containerizing
 • we have been containerizing
 • you have been containerizing
 • they have been containerizing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes containerize në kohët e shkuara

Simple past

 • I containerized
 • you containerized
 • he|she|it containerized
 • we containerized
 • you containerized
 • they containerized

Past continuous

 • I was containerizing
 • you were containerizing
 • he|she|it was containerizing
 • we were containerizing
 • you were containerizing
 • they were containerizing

Past perfect

 • I had containerized
 • you had containerized
 • he|she|it had containerized
 • we had containerized
 • you had containerized
 • they had containerized

Past perfect continuous

 • I had been containerizing
 • you had been containerizing
 • he|she|it had been containerizing
 • we had been containerizing
 • you had been containerizing
 • they had been containerizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes containerize në kohët e ardhshme

Future

 • I will containerize
 • you will containerize
 • he|she|it will containerize
 • we will containerize
 • you will containerize
 • they will containerize

Future continuous

 • I will be containerizing
 • you will be containerizing
 • he|she|it will be containerizing
 • we will be containerizing
 • you will be containerizing
 • they will be containerizing

Future perfect

 • I will have containerized
 • you will have containerized
 • he|she|it will have containerized
 • we will have containerized
 • you will have containerized
 • they will have containerized

Future perfect continuous

 • I will have been containerizing
 • you will have been containerizing
 • he|she|it will have been containerizing
 • we will have been containerizing
 • you will have been containerizing
 • they will have been containerizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen containerize

Present participle

 • containerizing

Past participle

 • containerized

Perfect Participle

 • having containerized

Imperative në anglisht, për foljen containerize

Imperative

 • containerize
 • let's containerize
 • containerize

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: beggar blazon concentrate construe contain contaminate continue crosspost discommode extemporize modernize reconcile