Zgjedhimi i foljes conflict në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes conflict në anglisht.

Zgjedhimi e foljes conflict në kohën e tashme

Present Tense

 • I conflict
 • you conflict
 • he|she|it conflicts
 • we conflict
 • you conflict
 • they conflict

Present Continuous

 • I am conflicting
 • you are conflicting
 • he|she|it is conflicting
 • we are conflicting
 • you are conflicting
 • they are conflicting

Present Perfect

 • I have conflicted
 • you have conflicted
 • he|she|it has conflicted
 • we have conflicted
 • you have conflicted
 • they have conflicted

Present Perfect Continuous

 • I have been conflicting
 • you have been conflicting
 • he|she|it has been conflicting
 • we have been conflicting
 • you have been conflicting
 • they have been conflicting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes conflict në kohët e shkuara

Simple past

 • I conflicted
 • you conflicted
 • he|she|it conflicted
 • we conflicted
 • you conflicted
 • they conflicted

Past continuous

 • I was conflicting
 • you were conflicting
 • he|she|it was conflicting
 • we were conflicting
 • you were conflicting
 • they were conflicting

Past perfect

 • I had conflicted
 • you had conflicted
 • he|she|it had conflicted
 • we had conflicted
 • you had conflicted
 • they had conflicted

Past perfect continuous

 • I had been conflicting
 • you had been conflicting
 • he|she|it had been conflicting
 • we had been conflicting
 • you had been conflicting
 • they had been conflicting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes conflict në kohët e ardhshme

Future

 • I will conflict
 • you will conflict
 • he|she|it will conflict
 • we will conflict
 • you will conflict
 • they will conflict

Future continuous

 • I will be conflicting
 • you will be conflicting
 • he|she|it will be conflicting
 • we will be conflicting
 • you will be conflicting
 • they will be conflicting

Future perfect

 • I will have conflicted
 • you will have conflicted
 • he|she|it will have conflicted
 • we will have conflicted
 • you will have conflicted
 • they will have conflicted

Future perfect continuous

 • I will have been conflicting
 • you will have been conflicting
 • he|she|it will have been conflicting
 • we will have been conflicting
 • you will have been conflicting
 • they will have been conflicting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen conflict

Present participle

 • conflicting

Past participle

 • conflicted

Perfect Participle

 • having conflicted

Imperative në anglisht, për foljen conflict

Imperative

 • conflict
 • let's conflict
 • conflict

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bate bilge commiserate confess conflate conform conglomerate cremate dip exempt misinterpret rearm