Zgjedhimi i foljes conflate në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes conflate në anglisht.

Zgjedhimi e foljes conflate në kohën e tashme

Present Tense

 • I conflate
 • you conflate
 • he|she|it conflates
 • we conflate
 • you conflate
 • they conflate

Present Continuous

 • I am conflating
 • you are conflating
 • he|she|it is conflating
 • we are conflating
 • you are conflating
 • they are conflating

Present Perfect

 • I have conflated
 • you have conflated
 • he|she|it has conflated
 • we have conflated
 • you have conflated
 • they have conflated

Present Perfect Continuous

 • I have been conflating
 • you have been conflating
 • he|she|it has been conflating
 • we have been conflating
 • you have been conflating
 • they have been conflating

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes conflate në kohët e shkuara

Simple past

 • I conflated
 • you conflated
 • he|she|it conflated
 • we conflated
 • you conflated
 • they conflated

Past continuous

 • I was conflating
 • you were conflating
 • he|she|it was conflating
 • we were conflating
 • you were conflating
 • they were conflating

Past perfect

 • I had conflated
 • you had conflated
 • he|she|it had conflated
 • we had conflated
 • you had conflated
 • they had conflated

Past perfect continuous

 • I had been conflating
 • you had been conflating
 • he|she|it had been conflating
 • we had been conflating
 • you had been conflating
 • they had been conflating

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes conflate në kohët e ardhshme

Future

 • I will conflate
 • you will conflate
 • he|she|it will conflate
 • we will conflate
 • you will conflate
 • they will conflate

Future continuous

 • I will be conflating
 • you will be conflating
 • he|she|it will be conflating
 • we will be conflating
 • you will be conflating
 • they will be conflating

Future perfect

 • I will have conflated
 • you will have conflated
 • he|she|it will have conflated
 • we will have conflated
 • you will have conflated
 • they will have conflated

Future perfect continuous

 • I will have been conflating
 • you will have been conflating
 • he|she|it will have been conflating
 • we will have been conflating
 • you will have been conflating
 • they will have been conflating

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen conflate

Present participle

 • conflating

Past participle

 • conflated

Perfect Participle

 • having conflated

Imperative në anglisht, për foljen conflate

Imperative

 • conflate
 • let's conflate
 • conflate

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: batch bike comminute confer confiscate conflict conglobate creep dint exemplify misinform rearend