Zgjedhimi i foljes confess në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes confess në anglisht.

Zgjedhimi e foljes confess në kohën e tashme

Present Tense

 • I confess
 • you confess
 • he|she|it confesses
 • we confess
 • you confess
 • they confess

Present Continuous

 • I am confessing
 • you are confessing
 • he|she|it is confessing
 • we are confessing
 • you are confessing
 • they are confessing

Present Perfect

 • I have confessed
 • you have confessed
 • he|she|it has confessed
 • we have confessed
 • you have confessed
 • they have confessed

Present Perfect Continuous

 • I have been confessing
 • you have been confessing
 • he|she|it has been confessing
 • we have been confessing
 • you have been confessing
 • they have been confessing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes confess në kohët e shkuara

Simple past

 • I confessed
 • you confessed
 • he|she|it confessed
 • we confessed
 • you confessed
 • they confessed

Past continuous

 • I was confessing
 • you were confessing
 • he|she|it was confessing
 • we were confessing
 • you were confessing
 • they were confessing

Past perfect

 • I had confessed
 • you had confessed
 • he|she|it had confessed
 • we had confessed
 • you had confessed
 • they had confessed

Past perfect continuous

 • I had been confessing
 • you had been confessing
 • he|she|it had been confessing
 • we had been confessing
 • you had been confessing
 • they had been confessing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes confess në kohët e ardhshme

Future

 • I will confess
 • you will confess
 • he|she|it will confess
 • we will confess
 • you will confess
 • they will confess

Future continuous

 • I will be confessing
 • you will be confessing
 • he|she|it will be confessing
 • we will be confessing
 • you will be confessing
 • they will be confessing

Future perfect

 • I will have confessed
 • you will have confessed
 • he|she|it will have confessed
 • we will have confessed
 • you will have confessed
 • they will have confessed

Future perfect continuous

 • I will have been confessing
 • you will have been confessing
 • he|she|it will have been confessing
 • we will have been confessing
 • you will have been confessing
 • they will have been confessing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen confess

Present participle

 • confessing

Past participle

 • confessed

Perfect Participle

 • having confessed

Imperative në anglisht, për foljen confess

Imperative

 • confess
 • let's confess
 • confess

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: basset bide commend conduct confer confide confront craze diminish excrete misgive reapply