Zgjedhimi i foljes concelebrate në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes concelebrate në anglisht.

Zgjedhimi e foljes concelebrate në kohën e tashme

Present Tense

 • I concelebrate
 • you concelebrate
 • he|she|it concelebrates
 • we concelebrate
 • you concelebrate
 • they concelebrate

Present Continuous

 • I am concelebrating
 • you are concelebrating
 • he|she|it is concelebrating
 • we are concelebrating
 • you are concelebrating
 • they are concelebrating

Present Perfect

 • I have concelebrated
 • you have concelebrated
 • he|she|it has concelebrated
 • we have concelebrated
 • you have concelebrated
 • they have concelebrated

Present Perfect Continuous

 • I have been concelebrating
 • you have been concelebrating
 • he|she|it has been concelebrating
 • we have been concelebrating
 • you have been concelebrating
 • they have been concelebrating

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes concelebrate në kohët e shkuara

Simple past

 • I concelebrated
 • you concelebrated
 • he|she|it concelebrated
 • we concelebrated
 • you concelebrated
 • they concelebrated

Past continuous

 • I was concelebrating
 • you were concelebrating
 • he|she|it was concelebrating
 • we were concelebrating
 • you were concelebrating
 • they were concelebrating

Past perfect

 • I had concelebrated
 • you had concelebrated
 • he|she|it had concelebrated
 • we had concelebrated
 • you had concelebrated
 • they had concelebrated

Past perfect continuous

 • I had been concelebrating
 • you had been concelebrating
 • he|she|it had been concelebrating
 • we had been concelebrating
 • you had been concelebrating
 • they had been concelebrating

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes concelebrate në kohët e ardhshme

Future

 • I will concelebrate
 • you will concelebrate
 • he|she|it will concelebrate
 • we will concelebrate
 • you will concelebrate
 • they will concelebrate

Future continuous

 • I will be concelebrating
 • you will be concelebrating
 • he|she|it will be concelebrating
 • we will be concelebrating
 • you will be concelebrating
 • they will be concelebrating

Future perfect

 • I will have concelebrated
 • you will have concelebrated
 • he|she|it will have concelebrated
 • we will have concelebrated
 • you will have concelebrated
 • they will have concelebrated

Future perfect continuous

 • I will have been concelebrating
 • you will have been concelebrating
 • he|she|it will have been concelebrating
 • we will have been concelebrating
 • you will have been concelebrating
 • they will have been concelebrating

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen concelebrate

Present participle

 • concelebrating

Past participle

 • concelebrated

Perfect Participle

 • having concelebrated

Imperative në anglisht, për foljen concelebrate

Imperative

 • concelebrate
 • let's concelebrate
 • concelebrate

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bank bespeak collect computerise conceive concentrate concoct cowk dice eventuate mirror re-proof