Zgjedhimi i foljes coldweld në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes coldweld në anglisht.

Zgjedhimi e foljes coldweld në kohën e tashme

Present Tense

 • I coldweld
 • you coldweld
 • he|she|it coldwelds
 • we coldweld
 • you coldweld
 • they coldweld

Present Continuous

 • I am coldwelding
 • you are coldwelding
 • he|she|it is coldwelding
 • we are coldwelding
 • you are coldwelding
 • they are coldwelding

Present Perfect

 • I have coldwelded
 • you have coldwelded
 • he|she|it has coldwelded
 • we have coldwelded
 • you have coldwelded
 • they have coldwelded

Present Perfect Continuous

 • I have been coldwelding
 • you have been coldwelding
 • he|she|it has been coldwelding
 • we have been coldwelding
 • you have been coldwelding
 • they have been coldwelding

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes coldweld në kohët e shkuara

Simple past

 • I coldwelded
 • you coldwelded
 • he|she|it coldwelded
 • we coldwelded
 • you coldwelded
 • they coldwelded

Past continuous

 • I was coldwelding
 • you were coldwelding
 • he|she|it was coldwelding
 • we were coldwelding
 • you were coldwelding
 • they were coldwelding

Past perfect

 • I had coldwelded
 • you had coldwelded
 • he|she|it had coldwelded
 • we had coldwelded
 • you had coldwelded
 • they had coldwelded

Past perfect continuous

 • I had been coldwelding
 • you had been coldwelding
 • he|she|it had been coldwelding
 • we had been coldwelding
 • you had been coldwelding
 • they had been coldwelding

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes coldweld në kohët e ardhshme

Future

 • I will coldweld
 • you will coldweld
 • he|she|it will coldweld
 • we will coldweld
 • you will coldweld
 • they will coldweld

Future continuous

 • I will be coldwelding
 • you will be coldwelding
 • he|she|it will be coldwelding
 • we will be coldwelding
 • you will be coldwelding
 • they will be coldwelding

Future perfect

 • I will have coldwelded
 • you will have coldwelded
 • he|she|it will have coldwelded
 • we will have coldwelded
 • you will have coldwelded
 • they will have coldwelded

Future perfect continuous

 • I will have been coldwelding
 • you will have been coldwelding
 • he|she|it will have been coldwelding
 • we will have been coldwelding
 • you will have been coldwelding
 • they will have been coldwelding

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen coldweld

Present participle

 • coldwelding

Past participle

 • coldwelded

Perfect Participle

 • having coldwelded

Imperative në anglisht, për foljen coldweld

Imperative

 • coldweld
 • let's coldweld
 • coldweld

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: auction beacon clerk coil coldshoulder collaborate colligate coo deride entrain mechanise rabble