Zgjedhimi i foljes co-opt në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes co-opt në anglisht.

Zgjedhimi e foljes co-opt në kohën e tashme

Present Tense

 • I co-opt
 • you co-opt
 • he|she|it co-opts
 • we co-opt
 • you co-opt
 • they co-opt

Present Continuous

 • I am co-opting
 • you are co-opting
 • he|she|it is co-opting
 • we are co-opting
 • you are co-opting
 • they are co-opting

Present Perfect

 • I have co-opted
 • you have co-opted
 • he|she|it has co-opted
 • we have co-opted
 • you have co-opted
 • they have co-opted

Present Perfect Continuous

 • I have been co-opting
 • you have been co-opting
 • he|she|it has been co-opting
 • we have been co-opting
 • you have been co-opting
 • they have been co-opting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes co-opt në kohët e shkuara

Simple past

 • I co-opted
 • you co-opted
 • he|she|it co-opted
 • we co-opted
 • you co-opted
 • they co-opted

Past continuous

 • I was co-opting
 • you were co-opting
 • he|she|it was co-opting
 • we were co-opting
 • you were co-opting
 • they were co-opting

Past perfect

 • I had co-opted
 • you had co-opted
 • he|she|it had co-opted
 • we had co-opted
 • you had co-opted
 • they had co-opted

Past perfect continuous

 • I had been co-opting
 • you had been co-opting
 • he|she|it had been co-opting
 • we had been co-opting
 • you had been co-opting
 • they had been co-opting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes co-opt në kohët e ardhshme

Future

 • I will co-opt
 • you will co-opt
 • he|she|it will co-opt
 • we will co-opt
 • you will co-opt
 • they will co-opt

Future continuous

 • I will be co-opting
 • you will be co-opting
 • he|she|it will be co-opting
 • we will be co-opting
 • you will be co-opting
 • they will be co-opting

Future perfect

 • I will have co-opted
 • you will have co-opted
 • he|she|it will have co-opted
 • we will have co-opted
 • you will have co-opted
 • they will have co-opted

Future perfect continuous

 • I will have been co-opting
 • you will have been co-opting
 • he|she|it will have been co-opting
 • we will have been co-opting
 • you will have been co-opting
 • they will have been co-opting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen co-opt

Present participle

 • co-opting

Past participle

 • co-opted

Perfect Participle

 • having co-opted

Imperative në anglisht, për foljen co-opt

Imperative

 • co-opt
 • let's co-opt
 • co-opt

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: asphyxiate banter circumcise cluster co-occur co-star coax consubstantiate departmentalize enisle marinate quack