Zgjedhimi i foljes clinch në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes clinch në anglisht.

Zgjedhimi e foljes clinch në kohën e tashme

Present Tense

 • I clinch
 • you clinch
 • he|she|it clinches
 • we clinch
 • you clinch
 • they clinch

Present Continuous

 • I am clinching
 • you are clinching
 • he|she|it is clinching
 • we are clinching
 • you are clinching
 • they are clinching

Present Perfect

 • I have clinched
 • you have clinched
 • he|she|it has clinched
 • we have clinched
 • you have clinched
 • they have clinched

Present Perfect Continuous

 • I have been clinching
 • you have been clinching
 • he|she|it has been clinching
 • we have been clinching
 • you have been clinching
 • they have been clinching

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes clinch në kohët e shkuara

Simple past

 • I clinched
 • you clinched
 • he|she|it clinched
 • we clinched
 • you clinched
 • they clinched

Past continuous

 • I was clinching
 • you were clinching
 • he|she|it was clinching
 • we were clinching
 • you were clinching
 • they were clinching

Past perfect

 • I had clinched
 • you had clinched
 • he|she|it had clinched
 • we had clinched
 • you had clinched
 • they had clinched

Past perfect continuous

 • I had been clinching
 • you had been clinching
 • he|she|it had been clinching
 • we had been clinching
 • you had been clinching
 • they had been clinching

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes clinch në kohët e ardhshme

Future

 • I will clinch
 • you will clinch
 • he|she|it will clinch
 • we will clinch
 • you will clinch
 • they will clinch

Future continuous

 • I will be clinching
 • you will be clinching
 • he|she|it will be clinching
 • we will be clinching
 • you will be clinching
 • they will be clinching

Future perfect

 • I will have clinched
 • you will have clinched
 • he|she|it will have clinched
 • we will have clinched
 • you will have clinched
 • they will have clinched

Future perfect continuous

 • I will have been clinching
 • you will have been clinching
 • he|she|it will have been clinching
 • we will have been clinching
 • you will have been clinching
 • they will have been clinching

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen clinch

Present participle

 • clinching

Past participle

 • clinched

Perfect Participle

 • having clinched

Imperative në anglisht, për foljen clinch

Imperative

 • clinch
 • let's clinch
 • clinch

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: approach backstitch chomp clench climb cling clomp conglobate demonetize encompass malfunction pulverize