Zgjedhimi i foljes clamour në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes clamour në anglisht.

Zgjedhimi e foljes clamour në kohën e tashme

Present Tense

 • I clamour
 • you clamour
 • he|she|it clamours
 • we clamour
 • you clamour
 • they clamour

Present Continuous

 • I am clamouring
 • you are clamouring
 • he|she|it is clamouring
 • we are clamouring
 • you are clamouring
 • they are clamouring

Present Perfect

 • I have clamoured
 • you have clamoured
 • he|she|it has clamoured
 • we have clamoured
 • you have clamoured
 • they have clamoured

Present Perfect Continuous

 • I have been clamouring
 • you have been clamouring
 • he|she|it has been clamouring
 • we have been clamouring
 • you have been clamouring
 • they have been clamouring

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes clamour në kohët e shkuara

Simple past

 • I clamoured
 • you clamoured
 • he|she|it clamoured
 • we clamoured
 • you clamoured
 • they clamoured

Past continuous

 • I was clamouring
 • you were clamouring
 • he|she|it was clamouring
 • we were clamouring
 • you were clamouring
 • they were clamouring

Past perfect

 • I had clamoured
 • you had clamoured
 • he|she|it had clamoured
 • we had clamoured
 • you had clamoured
 • they had clamoured

Past perfect continuous

 • I had been clamouring
 • you had been clamouring
 • he|she|it had been clamouring
 • we had been clamouring
 • you had been clamouring
 • they had been clamouring

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes clamour në kohët e ardhshme

Future

 • I will clamour
 • you will clamour
 • he|she|it will clamour
 • we will clamour
 • you will clamour
 • they will clamour

Future continuous

 • I will be clamouring
 • you will be clamouring
 • he|she|it will be clamouring
 • we will be clamouring
 • you will be clamouring
 • they will be clamouring

Future perfect

 • I will have clamoured
 • you will have clamoured
 • he|she|it will have clamoured
 • we will have clamoured
 • you will have clamoured
 • they will have clamoured

Future perfect continuous

 • I will have been clamouring
 • you will have been clamouring
 • he|she|it will have been clamouring
 • we will have been clamouring
 • you will have been clamouring
 • they will have been clamouring

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen clamour

Present participle

 • clamouring

Past participle

 • clamoured

Perfect Participle

 • having clamoured

Imperative në anglisht, për foljen clamour

Imperative

 • clamour
 • let's clamour
 • clamour

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: anthropomorphize aviate cheer civilise clamber clamp clash concretize delimit emotionalize lust protest