Zgjedhimi i foljes cherry-pick në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes cherry-pick në anglisht.

Zgjedhimi e foljes cherry-pick në kohën e tashme

Present Tense

 • I cherry-pick
 • you cherry-pick
 • he|she|it cherry-picks
 • we cherry-pick
 • you cherry-pick
 • they cherry-pick

Present Continuous

 • I am cherry-picking
 • you are cherry-picking
 • he|she|it is cherry-picking
 • we are cherry-picking
 • you are cherry-picking
 • they are cherry-picking

Present Perfect

 • I have cherry-picked
 • you have cherry-picked
 • he|she|it has cherry-picked
 • we have cherry-picked
 • you have cherry-picked
 • they have cherry-picked

Present Perfect Continuous

 • I have been cherry-picking
 • you have been cherry-picking
 • he|she|it has been cherry-picking
 • we have been cherry-picking
 • you have been cherry-picking
 • they have been cherry-picking

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes cherry-pick në kohët e shkuara

Simple past

 • I cherry-picked
 • you cherry-picked
 • he|she|it cherry-picked
 • we cherry-picked
 • you cherry-picked
 • they cherry-picked

Past continuous

 • I was cherry-picking
 • you were cherry-picking
 • he|she|it was cherry-picking
 • we were cherry-picking
 • you were cherry-picking
 • they were cherry-picking

Past perfect

 • I had cherry-picked
 • you had cherry-picked
 • he|she|it had cherry-picked
 • we had cherry-picked
 • you had cherry-picked
 • they had cherry-picked

Past perfect continuous

 • I had been cherry-picking
 • you had been cherry-picking
 • he|she|it had been cherry-picking
 • we had been cherry-picking
 • you had been cherry-picking
 • they had been cherry-picking

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes cherry-pick në kohët e ardhshme

Future

 • I will cherry-pick
 • you will cherry-pick
 • he|she|it will cherry-pick
 • we will cherry-pick
 • you will cherry-pick
 • they will cherry-pick

Future continuous

 • I will be cherry-picking
 • you will be cherry-picking
 • he|she|it will be cherry-picking
 • we will be cherry-picking
 • you will be cherry-picking
 • they will be cherry-picking

Future perfect

 • I will have cherry-picked
 • you will have cherry-picked
 • he|she|it will have cherry-picked
 • we will have cherry-picked
 • you will have cherry-picked
 • they will have cherry-picked

Future perfect continuous

 • I will have been cherry-picking
 • you will have been cherry-picking
 • he|she|it will have been cherry-picking
 • we will have been cherry-picking
 • you will have been cherry-picking
 • they will have been cherry-picking

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen cherry-pick

Present participle

 • cherry-picking

Past participle

 • cherry-picked

Perfect Participle

 • having cherry-picked

Imperative në anglisht, për foljen cherry-pick

Imperative

 • cherry-pick
 • let's cherry-pick
 • cherry-pick

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: alloy articulate cavern cheer cherish cherrypick chin combat decriminalise eff lip-synch primp