Zgjedhimi i foljes cheer në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes cheer në anglisht.

Zgjedhimi e foljes cheer në kohën e tashme

Present Tense

 • I cheer
 • you cheer
 • he|she|it cheers
 • we cheer
 • you cheer
 • they cheer

Present Continuous

 • I am cheering
 • you are cheering
 • he|she|it is cheering
 • we are cheering
 • you are cheering
 • they are cheering

Present Perfect

 • I have cheered
 • you have cheered
 • he|she|it has cheered
 • we have cheered
 • you have cheered
 • they have cheered

Present Perfect Continuous

 • I have been cheering
 • you have been cheering
 • he|she|it has been cheering
 • we have been cheering
 • you have been cheering
 • they have been cheering

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes cheer në kohët e shkuara

Simple past

 • I cheered
 • you cheered
 • he|she|it cheered
 • we cheered
 • you cheered
 • they cheered

Past continuous

 • I was cheering
 • you were cheering
 • he|she|it was cheering
 • we were cheering
 • you were cheering
 • they were cheering

Past perfect

 • I had cheered
 • you had cheered
 • he|she|it had cheered
 • we had cheered
 • you had cheered
 • they had cheered

Past perfect continuous

 • I had been cheering
 • you had been cheering
 • he|she|it had been cheering
 • we had been cheering
 • you had been cheering
 • they had been cheering

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes cheer në kohët e ardhshme

Future

 • I will cheer
 • you will cheer
 • he|she|it will cheer
 • we will cheer
 • you will cheer
 • they will cheer

Future continuous

 • I will be cheering
 • you will be cheering
 • he|she|it will be cheering
 • we will be cheering
 • you will be cheering
 • they will be cheering

Future perfect

 • I will have cheered
 • you will have cheered
 • he|she|it will have cheered
 • we will have cheered
 • you will have cheered
 • they will have cheered

Future perfect continuous

 • I will have been cheering
 • you will have been cheering
 • he|she|it will have been cheering
 • we will have been cheering
 • you will have been cheering
 • they will have been cheering

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen cheer

Present participle

 • cheering

Past participle

 • cheered

Perfect Participle

 • having cheered

Imperative në anglisht, për foljen cheer

Imperative

 • cheer
 • let's cheer
 • cheer

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: allegorize arrange caucus cheat cheep cheese chew colonize decorate edify linger price