Zgjedhimi i foljes cheep në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes cheep në anglisht.

Zgjedhimi e foljes cheep në kohën e tashme

Present Tense

 • I cheep
 • you cheep
 • he|she|it cheeps
 • we cheep
 • you cheep
 • they cheep

Present Continuous

 • I am cheeping
 • you are cheeping
 • he|she|it is cheeping
 • we are cheeping
 • you are cheeping
 • they are cheeping

Present Perfect

 • I have cheeped
 • you have cheeped
 • he|she|it has cheeped
 • we have cheeped
 • you have cheeped
 • they have cheeped

Present Perfect Continuous

 • I have been cheeping
 • you have been cheeping
 • he|she|it has been cheeping
 • we have been cheeping
 • you have been cheeping
 • they have been cheeping

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes cheep në kohët e shkuara

Simple past

 • I cheeped
 • you cheeped
 • he|she|it cheeped
 • we cheeped
 • you cheeped
 • they cheeped

Past continuous

 • I was cheeping
 • you were cheeping
 • he|she|it was cheeping
 • we were cheeping
 • you were cheeping
 • they were cheeping

Past perfect

 • I had cheeped
 • you had cheeped
 • he|she|it had cheeped
 • we had cheeped
 • you had cheeped
 • they had cheeped

Past perfect continuous

 • I had been cheeping
 • you had been cheeping
 • he|she|it had been cheeping
 • we had been cheeping
 • you had been cheeping
 • they had been cheeping

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes cheep në kohët e ardhshme

Future

 • I will cheep
 • you will cheep
 • he|she|it will cheep
 • we will cheep
 • you will cheep
 • they will cheep

Future continuous

 • I will be cheeping
 • you will be cheeping
 • he|she|it will be cheeping
 • we will be cheeping
 • you will be cheeping
 • they will be cheeping

Future perfect

 • I will have cheeped
 • you will have cheeped
 • he|she|it will have cheeped
 • we will have cheeped
 • you will have cheeped
 • they will have cheeped

Future perfect continuous

 • I will have been cheeping
 • you will have been cheeping
 • he|she|it will have been cheeping
 • we will have been cheeping
 • you will have been cheeping
 • they will have been cheeping

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen cheep

Present participle

 • cheeping

Past participle

 • cheeped

Perfect Participle

 • having cheeped

Imperative në anglisht, për foljen cheep

Imperative

 • cheep
 • let's cheep
 • cheep

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: allege arraign catnap cheapen cheek cheer chevy colonise decontrol edge line prey