Zgjedhimi i foljes cheapen në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes cheapen në anglisht.

Zgjedhimi e foljes cheapen në kohën e tashme

Present Tense

 • I cheapen
 • you cheapen
 • he|she|it cheapens
 • we cheapen
 • you cheapen
 • they cheapen

Present Continuous

 • I am cheapening
 • you are cheapening
 • he|she|it is cheapening
 • we are cheapening
 • you are cheapening
 • they are cheapening

Present Perfect

 • I have cheapened
 • you have cheapened
 • he|she|it has cheapened
 • we have cheapened
 • you have cheapened
 • they have cheapened

Present Perfect Continuous

 • I have been cheapening
 • you have been cheapening
 • he|she|it has been cheapening
 • we have been cheapening
 • you have been cheapening
 • they have been cheapening

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes cheapen në kohët e shkuara

Simple past

 • I cheapened
 • you cheapened
 • he|she|it cheapened
 • we cheapened
 • you cheapened
 • they cheapened

Past continuous

 • I was cheapening
 • you were cheapening
 • he|she|it was cheapening
 • we were cheapening
 • you were cheapening
 • they were cheapening

Past perfect

 • I had cheapened
 • you had cheapened
 • he|she|it had cheapened
 • we had cheapened
 • you had cheapened
 • they had cheapened

Past perfect continuous

 • I had been cheapening
 • you had been cheapening
 • he|she|it had been cheapening
 • we had been cheapening
 • you had been cheapening
 • they had been cheapening

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes cheapen në kohët e ardhshme

Future

 • I will cheapen
 • you will cheapen
 • he|she|it will cheapen
 • we will cheapen
 • you will cheapen
 • they will cheapen

Future continuous

 • I will be cheapening
 • you will be cheapening
 • he|she|it will be cheapening
 • we will be cheapening
 • you will be cheapening
 • they will be cheapening

Future perfect

 • I will have cheapened
 • you will have cheapened
 • he|she|it will have cheapened
 • we will have cheapened
 • you will have cheapened
 • they will have cheapened

Future perfect continuous

 • I will have been cheapening
 • you will have been cheapening
 • he|she|it will have been cheapening
 • we will have been cheapening
 • you will have been cheapening
 • they will have been cheapening

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen cheapen

Present participle

 • cheapening

Past participle

 • cheapened

Perfect Participle

 • having cheapened

Imperative në anglisht, për foljen cheapen

Imperative

 • cheapen
 • let's cheapen
 • cheapen

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: alight argue categorize chasse chaw cheat chelate collide decommission ebonize lilt prettify