Zgjedhimi i foljes centuplicate në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes centuplicate në anglisht.

Zgjedhimi e foljes centuplicate në kohën e tashme

Present Tense

 • I centuplicate
 • you centuplicate
 • he|she|it centuplicates
 • we centuplicate
 • you centuplicate
 • they centuplicate

Present Continuous

 • I am centuplicating
 • you are centuplicating
 • he|she|it is centuplicating
 • we are centuplicating
 • you are centuplicating
 • they are centuplicating

Present Perfect

 • I have centuplicated
 • you have centuplicated
 • he|she|it has centuplicated
 • we have centuplicated
 • you have centuplicated
 • they have centuplicated

Present Perfect Continuous

 • I have been centuplicating
 • you have been centuplicating
 • he|she|it has been centuplicating
 • we have been centuplicating
 • you have been centuplicating
 • they have been centuplicating

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes centuplicate në kohët e shkuara

Simple past

 • I centuplicated
 • you centuplicated
 • he|she|it centuplicated
 • we centuplicated
 • you centuplicated
 • they centuplicated

Past continuous

 • I was centuplicating
 • you were centuplicating
 • he|she|it was centuplicating
 • we were centuplicating
 • you were centuplicating
 • they were centuplicating

Past perfect

 • I had centuplicated
 • you had centuplicated
 • he|she|it had centuplicated
 • we had centuplicated
 • you had centuplicated
 • they had centuplicated

Past perfect continuous

 • I had been centuplicating
 • you had been centuplicating
 • he|she|it had been centuplicating
 • we had been centuplicating
 • you had been centuplicating
 • they had been centuplicating

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes centuplicate në kohët e ardhshme

Future

 • I will centuplicate
 • you will centuplicate
 • he|she|it will centuplicate
 • we will centuplicate
 • you will centuplicate
 • they will centuplicate

Future continuous

 • I will be centuplicating
 • you will be centuplicating
 • he|she|it will be centuplicating
 • we will be centuplicating
 • you will be centuplicating
 • they will be centuplicating

Future perfect

 • I will have centuplicated
 • you will have centuplicated
 • he|she|it will have centuplicated
 • we will have centuplicated
 • you will have centuplicated
 • they will have centuplicated

Future perfect continuous

 • I will have been centuplicating
 • you will have been centuplicating
 • he|she|it will have been centuplicating
 • we will have been centuplicating
 • you will have been centuplicating
 • they will have been centuplicating

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen centuplicate

Present participle

 • centuplicating

Past participle

 • centuplicated

Perfect Participle

 • having centuplicated

Imperative në anglisht, për foljen centuplicate

Imperative

 • centuplicate
 • let's centuplicate
 • centuplicate

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: aestivate antagonise carbolize cense centrifuge cere chain co-opt deal drop learn preempt