Zgjedhimi i foljes centrifuge në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes centrifuge në anglisht.

Zgjedhimi e foljes centrifuge në kohën e tashme

Present Tense

 • I centrifuge
 • you centrifuge
 • he|she|it centrifuges
 • we centrifuge
 • you centrifuge
 • they centrifuge

Present Continuous

 • I am centrifuging
 • you are centrifuging
 • he|she|it is centrifuging
 • we are centrifuging
 • you are centrifuging
 • they are centrifuging

Present Perfect

 • I have centrifuged
 • you have centrifuged
 • he|she|it has centrifuged
 • we have centrifuged
 • you have centrifuged
 • they have centrifuged

Present Perfect Continuous

 • I have been centrifuging
 • you have been centrifuging
 • he|she|it has been centrifuging
 • we have been centrifuging
 • you have been centrifuging
 • they have been centrifuging

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes centrifuge në kohët e shkuara

Simple past

 • I centrifuged
 • you centrifuged
 • he|she|it centrifuged
 • we centrifuged
 • you centrifuged
 • they centrifuged

Past continuous

 • I was centrifuging
 • you were centrifuging
 • he|she|it was centrifuging
 • we were centrifuging
 • you were centrifuging
 • they were centrifuging

Past perfect

 • I had centrifuged
 • you had centrifuged
 • he|she|it had centrifuged
 • we had centrifuged
 • you had centrifuged
 • they had centrifuged

Past perfect continuous

 • I had been centrifuging
 • you had been centrifuging
 • he|she|it had been centrifuging
 • we had been centrifuging
 • you had been centrifuging
 • they had been centrifuging

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes centrifuge në kohët e ardhshme

Future

 • I will centrifuge
 • you will centrifuge
 • he|she|it will centrifuge
 • we will centrifuge
 • you will centrifuge
 • they will centrifuge

Future continuous

 • I will be centrifuging
 • you will be centrifuging
 • he|she|it will be centrifuging
 • we will be centrifuging
 • you will be centrifuging
 • they will be centrifuging

Future perfect

 • I will have centrifuged
 • you will have centrifuged
 • he|she|it will have centrifuged
 • we will have centrifuged
 • you will have centrifuged
 • they will have centrifuged

Future perfect continuous

 • I will have been centrifuging
 • you will have been centrifuging
 • he|she|it will have been centrifuging
 • we will have been centrifuging
 • you will have been centrifuging
 • they will have been centrifuging

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen centrifuge

Present participle

 • centrifuging

Past participle

 • centrifuged

Perfect Participle

 • having centrifuged

Imperative në anglisht, për foljen centrifuge

Imperative

 • centrifuge
 • let's centrifuge
 • centrifuge

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: aerify answer caravan cement centre centuplicate chagrin co-occur deafen droop leapfrog predominate