Zgjedhimi i foljes cavern në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes cavern në anglisht.

Zgjedhimi e foljes cavern në kohën e tashme

Present Tense

 • I cavern
 • you cavern
 • he|she|it caverns
 • we cavern
 • you cavern
 • they cavern

Present Continuous

 • I am caverning
 • you are caverning
 • he|she|it is caverning
 • we are caverning
 • you are caverning
 • they are caverning

Present Perfect

 • I have caverned
 • you have caverned
 • he|she|it has caverned
 • we have caverned
 • you have caverned
 • they have caverned

Present Perfect Continuous

 • I have been caverning
 • you have been caverning
 • he|she|it has been caverning
 • we have been caverning
 • you have been caverning
 • they have been caverning

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes cavern në kohët e shkuara

Simple past

 • I caverned
 • you caverned
 • he|she|it caverned
 • we caverned
 • you caverned
 • they caverned

Past continuous

 • I was caverning
 • you were caverning
 • he|she|it was caverning
 • we were caverning
 • you were caverning
 • they were caverning

Past perfect

 • I had caverned
 • you had caverned
 • he|she|it had caverned
 • we had caverned
 • you had caverned
 • they had caverned

Past perfect continuous

 • I had been caverning
 • you had been caverning
 • he|she|it had been caverning
 • we had been caverning
 • you had been caverning
 • they had been caverning

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes cavern në kohët e ardhshme

Future

 • I will cavern
 • you will cavern
 • he|she|it will cavern
 • we will cavern
 • you will cavern
 • they will cavern

Future continuous

 • I will be caverning
 • you will be caverning
 • he|she|it will be caverning
 • we will be caverning
 • you will be caverning
 • they will be caverning

Future perfect

 • I will have caverned
 • you will have caverned
 • he|she|it will have caverned
 • we will have caverned
 • you will have caverned
 • they will have caverned

Future perfect continuous

 • I will have been caverning
 • you will have been caverning
 • he|she|it will have been caverning
 • we will have been caverning
 • you will have been caverning
 • they will have been caverning

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen cavern

Present participle

 • caverning

Past participle

 • caverned

Perfect Participle

 • having caverned

Imperative në anglisht, për foljen cavern

Imperative

 • cavern
 • let's cavern
 • cavern

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: admonish animadvert cap caucus cave cavil cement cloture date dread laud precess