Zgjedhimi i foljes catnap në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes catnap në anglisht.

Zgjedhimi e foljes catnap në kohën e tashme

Present Tense

 • I catnap
 • you catnap
 • he|she|it catnaps
 • we catnap
 • you catnap
 • they catnap

Present Continuous

 • I am catnaping
 • you are catnaping
 • he|she|it is catnaping
 • we are catnaping
 • you are catnaping
 • they are catnaping

Present Perfect

 • I have catnaped
 • you have catnaped
 • he|she|it has catnaped
 • we have catnaped
 • you have catnaped
 • they have catnaped

Present Perfect Continuous

 • I have been catnaping
 • you have been catnaping
 • he|she|it has been catnaping
 • we have been catnaping
 • you have been catnaping
 • they have been catnaping

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes catnap në kohët e shkuara

Simple past

 • I catnaped
 • you catnaped
 • he|she|it catnaped
 • we catnaped
 • you catnaped
 • they catnaped

Past continuous

 • I was catnaping
 • you were catnaping
 • he|she|it was catnaping
 • we were catnaping
 • you were catnaping
 • they were catnaping

Past perfect

 • I had catnaped
 • you had catnaped
 • he|she|it had catnaped
 • we had catnaped
 • you had catnaped
 • they had catnaped

Past perfect continuous

 • I had been catnaping
 • you had been catnaping
 • he|she|it had been catnaping
 • we had been catnaping
 • you had been catnaping
 • they had been catnaping

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes catnap në kohët e ardhshme

Future

 • I will catnap
 • you will catnap
 • he|she|it will catnap
 • we will catnap
 • you will catnap
 • they will catnap

Future continuous

 • I will be catnaping
 • you will be catnaping
 • he|she|it will be catnaping
 • we will be catnaping
 • you will be catnaping
 • they will be catnaping

Future perfect

 • I will have catnaped
 • you will have catnaped
 • he|she|it will have catnaped
 • we will have catnaped
 • you will have catnaped
 • they will have catnaped

Future perfect continuous

 • I will have been catnaping
 • you will have been catnaping
 • he|she|it will have been catnaping
 • we will have been catnaping
 • you will have been catnaping
 • they will have been catnaping

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen catnap

Present participle

 • catnaping

Past participle

 • catnaped

Perfect Participle

 • having catnaped

Imperative në anglisht, për foljen catnap

Imperative

 • catnap
 • let's catnap
 • catnap

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: adjust anger canopy categorize catholicize caucus cavort clone dapple drain lasso pre-wash