Zgjedhimi i foljes catholicize në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes catholicize në anglisht.

Zgjedhimi e foljes catholicize në kohën e tashme

Present Tense

 • I catholicize
 • you catholicize
 • he|she|it catholicizes
 • we catholicize
 • you catholicize
 • they catholicize

Present Continuous

 • I am catholicizing
 • you are catholicizing
 • he|she|it is catholicizing
 • we are catholicizing
 • you are catholicizing
 • they are catholicizing

Present Perfect

 • I have catholicized
 • you have catholicized
 • he|she|it has catholicized
 • we have catholicized
 • you have catholicized
 • they have catholicized

Present Perfect Continuous

 • I have been catholicizing
 • you have been catholicizing
 • he|she|it has been catholicizing
 • we have been catholicizing
 • you have been catholicizing
 • they have been catholicizing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes catholicize në kohët e shkuara

Simple past

 • I catholicized
 • you catholicized
 • he|she|it catholicized
 • we catholicized
 • you catholicized
 • they catholicized

Past continuous

 • I was catholicizing
 • you were catholicizing
 • he|she|it was catholicizing
 • we were catholicizing
 • you were catholicizing
 • they were catholicizing

Past perfect

 • I had catholicized
 • you had catholicized
 • he|she|it had catholicized
 • we had catholicized
 • you had catholicized
 • they had catholicized

Past perfect continuous

 • I had been catholicizing
 • you had been catholicizing
 • he|she|it had been catholicizing
 • we had been catholicizing
 • you had been catholicizing
 • they had been catholicizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes catholicize në kohët e ardhshme

Future

 • I will catholicize
 • you will catholicize
 • he|she|it will catholicize
 • we will catholicize
 • you will catholicize
 • they will catholicize

Future continuous

 • I will be catholicizing
 • you will be catholicizing
 • he|she|it will be catholicizing
 • we will be catholicizing
 • you will be catholicizing
 • they will be catholicizing

Future perfect

 • I will have catholicized
 • you will have catholicized
 • he|she|it will have catholicized
 • we will have catholicized
 • you will have catholicized
 • they will have catholicized

Future perfect continuous

 • I will have been catholicizing
 • you will have been catholicizing
 • he|she|it will have been catholicizing
 • we will have been catholicizing
 • you will have been catholicizing
 • they will have been catholicizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen catholicize

Present participle

 • catholicizing

Past participle

 • catholicized

Perfect Participle

 • having catholicized

Imperative në anglisht, për foljen catholicize

Imperative

 • catholicize
 • let's catholicize
 • catholicize

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: adjure anesthetize canoodle categorise catheterize catnap cavil clomp dap dragoon lash pre-teach