Zgjedhimi i foljes catcall në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes catcall në anglisht.

Zgjedhimi e foljes catcall në kohën e tashme

Present Tense

 • I catcall
 • you catcall
 • he|she|it catcalls
 • we catcall
 • you catcall
 • they catcall

Present Continuous

 • I am catcalling
 • you are catcalling
 • he|she|it is catcalling
 • we are catcalling
 • you are catcalling
 • they are catcalling

Present Perfect

 • I have catcalled
 • you have catcalled
 • he|she|it has catcalled
 • we have catcalled
 • you have catcalled
 • they have catcalled

Present Perfect Continuous

 • I have been catcalling
 • you have been catcalling
 • he|she|it has been catcalling
 • we have been catcalling
 • you have been catcalling
 • they have been catcalling

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes catcall në kohët e shkuara

Simple past

 • I catcalled
 • you catcalled
 • he|she|it catcalled
 • we catcalled
 • you catcalled
 • they catcalled

Past continuous

 • I was catcalling
 • you were catcalling
 • he|she|it was catcalling
 • we were catcalling
 • you were catcalling
 • they were catcalling

Past perfect

 • I had catcalled
 • you had catcalled
 • he|she|it had catcalled
 • we had catcalled
 • you had catcalled
 • they had catcalled

Past perfect continuous

 • I had been catcalling
 • you had been catcalling
 • he|she|it had been catcalling
 • we had been catcalling
 • you had been catcalling
 • they had been catcalling

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes catcall në kohët e ardhshme

Future

 • I will catcall
 • you will catcall
 • he|she|it will catcall
 • we will catcall
 • you will catcall
 • they will catcall

Future continuous

 • I will be catcalling
 • you will be catcalling
 • he|she|it will be catcalling
 • we will be catcalling
 • you will be catcalling
 • they will be catcalling

Future perfect

 • I will have catcalled
 • you will have catcalled
 • he|she|it will have catcalled
 • we will have catcalled
 • you will have catcalled
 • they will have catcalled

Future perfect continuous

 • I will have been catcalling
 • you will have been catcalling
 • he|she|it will have been catcalling
 • we will have been catcalling
 • you will have been catcalling
 • they will have been catcalling

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen catcall

Present participle

 • catcalling

Past participle

 • catcalled

Perfect Participle

 • having catcalled

Imperative në anglisht, për foljen catcall

Imperative

 • catcall
 • let's catcall
 • catcall

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: addle anagrammatize cane castoff catapult catch catholicize clinch damask downshift lap prank