Zgjedhimi i foljes carny në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes carny në anglisht.

Zgjedhimi e foljes carny në kohën e tashme

Present Tense

 • I carny
 • you carny
 • he|she|it carnies
 • we carny
 • you carny
 • they carny

Present Continuous

 • I am carnying
 • you are carnying
 • he|she|it is carnying
 • we are carnying
 • you are carnying
 • they are carnying

Present Perfect

 • I have carnied
 • you have carnied
 • he|she|it has carnied
 • we have carnied
 • you have carnied
 • they have carnied

Present Perfect Continuous

 • I have been carnying
 • you have been carnying
 • he|she|it has been carnying
 • we have been carnying
 • you have been carnying
 • they have been carnying

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes carny në kohët e shkuara

Simple past

 • I carnied
 • you carnied
 • he|she|it carnied
 • we carnied
 • you carnied
 • they carnied

Past continuous

 • I was carnying
 • you were carnying
 • he|she|it was carnying
 • we were carnying
 • you were carnying
 • they were carnying

Past perfect

 • I had carnied
 • you had carnied
 • he|she|it had carnied
 • we had carnied
 • you had carnied
 • they had carnied

Past perfect continuous

 • I had been carnying
 • you had been carnying
 • he|she|it had been carnying
 • we had been carnying
 • you had been carnying
 • they had been carnying

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes carny në kohët e ardhshme

Future

 • I will carny
 • you will carny
 • he|she|it will carny
 • we will carny
 • you will carny
 • they will carny

Future continuous

 • I will be carnying
 • you will be carnying
 • he|she|it will be carnying
 • we will be carnying
 • you will be carnying
 • they will be carnying

Future perfect

 • I will have carnied
 • you will have carnied
 • he|she|it will have carnied
 • we will have carnied
 • you will have carnied
 • they will have carnied

Future perfect continuous

 • I will have been carnying
 • you will have been carnying
 • he|she|it will have been carnying
 • we will have been carnying
 • you will have been carnying
 • they will have been carnying

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen carny

Present participle

 • carnying

Past participle

 • carnied

Perfect Participle

 • having carnied

Imperative në anglisht, për foljen carny

Imperative

 • carny
 • let's carny
 • carny

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: accredit allure caddie career carnify carol carry clamour curb double-date kyanize postfix