Zgjedhimi i foljes caravan në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes caravan në anglisht.

Zgjedhimi e foljes caravan në kohën e tashme

Present Tense

 • I caravan
 • you caravan
 • he|she|it caravans
 • we caravan
 • you caravan
 • they caravan

Present Continuous

 • I am caravaning
 • you are caravaning
 • he|she|it is caravaning
 • we are caravaning
 • you are caravaning
 • they are caravaning

Present Perfect

 • I have caravaned
 • you have caravaned
 • he|she|it has caravaned
 • we have caravaned
 • you have caravaned
 • they have caravaned

Present Perfect Continuous

 • I have been caravaning
 • you have been caravaning
 • he|she|it has been caravaning
 • we have been caravaning
 • you have been caravaning
 • they have been caravaning

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes caravan në kohët e shkuara

Simple past

 • I caravaned
 • you caravaned
 • he|she|it caravaned
 • we caravaned
 • you caravaned
 • they caravaned

Past continuous

 • I was caravaning
 • you were caravaning
 • he|she|it was caravaning
 • we were caravaning
 • you were caravaning
 • they were caravaning

Past perfect

 • I had caravaned
 • you had caravaned
 • he|she|it had caravaned
 • we had caravaned
 • you had caravaned
 • they had caravaned

Past perfect continuous

 • I had been caravaning
 • you had been caravaning
 • he|she|it had been caravaning
 • we had been caravaning
 • you had been caravaning
 • they had been caravaning

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes caravan në kohët e ardhshme

Future

 • I will caravan
 • you will caravan
 • he|she|it will caravan
 • we will caravan
 • you will caravan
 • they will caravan

Future continuous

 • I will be caravaning
 • you will be caravaning
 • he|she|it will be caravaning
 • we will be caravaning
 • you will be caravaning
 • they will be caravaning

Future perfect

 • I will have caravaned
 • you will have caravaned
 • he|she|it will have caravaned
 • we will have caravaned
 • you will have caravaned
 • they will have caravaned

Future perfect continuous

 • I will have been caravaning
 • you will have been caravaning
 • he|she|it will have been caravaning
 • we will have been caravaning
 • you will have been caravaning
 • they will have been caravaning

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen caravan

Present participle

 • caravaning

Past participle

 • caravaned

Perfect Participle

 • having caravaned

Imperative në anglisht, për foljen caravan

Imperative

 • caravan
 • let's caravan
 • caravan

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: accelerate alienate bust capsize caramelize carbolize careen circumambulate cube donate kneecap popularize