Zgjedhimi i foljes canopy në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes canopy në anglisht.

Zgjedhimi e foljes canopy në kohën e tashme

Present Tense

 • I canopy
 • you canopy
 • he|she|it canopies
 • we canopy
 • you canopy
 • they canopy

Present Continuous

 • I am canopying
 • you are canopying
 • he|she|it is canopying
 • we are canopying
 • you are canopying
 • they are canopying

Present Perfect

 • I have canopied
 • you have canopied
 • he|she|it has canopied
 • we have canopied
 • you have canopied
 • they have canopied

Present Perfect Continuous

 • I have been canopying
 • you have been canopying
 • he|she|it has been canopying
 • we have been canopying
 • you have been canopying
 • they have been canopying

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes canopy në kohët e shkuara

Simple past

 • I canopied
 • you canopied
 • he|she|it canopied
 • we canopied
 • you canopied
 • they canopied

Past continuous

 • I was canopying
 • you were canopying
 • he|she|it was canopying
 • we were canopying
 • you were canopying
 • they were canopying

Past perfect

 • I had canopied
 • you had canopied
 • he|she|it had canopied
 • we had canopied
 • you had canopied
 • they had canopied

Past perfect continuous

 • I had been canopying
 • you had been canopying
 • he|she|it had been canopying
 • we had been canopying
 • you had been canopying
 • they had been canopying

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes canopy në kohët e ardhshme

Future

 • I will canopy
 • you will canopy
 • he|she|it will canopy
 • we will canopy
 • you will canopy
 • they will canopy

Future continuous

 • I will be canopying
 • you will be canopying
 • he|she|it will be canopying
 • we will be canopying
 • you will be canopying
 • they will be canopying

Future perfect

 • I will have canopied
 • you will have canopied
 • he|she|it will have canopied
 • we will have canopied
 • you will have canopied
 • they will have canopied

Future perfect continuous

 • I will have been canopying
 • you will have been canopying
 • he|she|it will have been canopying
 • we will have been canopying
 • you will have been canopying
 • they will have been canopying

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen canopy

Present participle

 • canopying

Past participle

 • canopied

Perfect Participle

 • having canopied

Imperative në anglisht, për foljen canopy

Imperative

 • canopy
 • let's canopy
 • canopy

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: ablate agree buoy cannon canoodle cant caparison chrome crossquestion divvy kibosh politick