Zgjedhimi i foljes cannonball në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes cannonball në anglisht.

Zgjedhimi e foljes cannonball në kohën e tashme

Present Tense

 • I cannonball
 • you cannonball
 • he|she|it cannonballs
 • we cannonball
 • you cannonball
 • they cannonball

Present Continuous

 • I am cannonballing
 • you are cannonballing
 • he|she|it is cannonballing
 • we are cannonballing
 • you are cannonballing
 • they are cannonballing

Present Perfect

 • I have cannonballed
 • you have cannonballed
 • he|she|it has cannonballed
 • we have cannonballed
 • you have cannonballed
 • they have cannonballed

Present Perfect Continuous

 • I have been cannonballing
 • you have been cannonballing
 • he|she|it has been cannonballing
 • we have been cannonballing
 • you have been cannonballing
 • they have been cannonballing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes cannonball në kohët e shkuara

Simple past

 • I cannonballed
 • you cannonballed
 • he|she|it cannonballed
 • we cannonballed
 • you cannonballed
 • they cannonballed

Past continuous

 • I was cannonballing
 • you were cannonballing
 • he|she|it was cannonballing
 • we were cannonballing
 • you were cannonballing
 • they were cannonballing

Past perfect

 • I had cannonballed
 • you had cannonballed
 • he|she|it had cannonballed
 • we had cannonballed
 • you had cannonballed
 • they had cannonballed

Past perfect continuous

 • I had been cannonballing
 • you had been cannonballing
 • he|she|it had been cannonballing
 • we had been cannonballing
 • you had been cannonballing
 • they had been cannonballing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes cannonball në kohët e ardhshme

Future

 • I will cannonball
 • you will cannonball
 • he|she|it will cannonball
 • we will cannonball
 • you will cannonball
 • they will cannonball

Future continuous

 • I will be cannonballing
 • you will be cannonballing
 • he|she|it will be cannonballing
 • we will be cannonballing
 • you will be cannonballing
 • they will be cannonballing

Future perfect

 • I will have cannonballed
 • you will have cannonballed
 • he|she|it will have cannonballed
 • we will have cannonballed
 • you will have cannonballed
 • they will have cannonballed

Future perfect continuous

 • I will have been cannonballing
 • you will have been cannonballing
 • he|she|it will have been cannonballing
 • we will have been cannonballing
 • you will have been cannonballing
 • they will have been cannonballing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen cannonball

Present participle

 • cannonballing

Past participle

 • cannonballed

Perfect Participle

 • having cannonballed

Imperative në anglisht, për foljen cannonball

Imperative

 • cannonball
 • let's cannonball
 • cannonball

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: abet aggrieve bunker candy cannonade canoe canton chortle crossfertilize divine keyboard poleaxe