Zgjedhimi i foljes canker në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes canker në anglisht.

Zgjedhimi e foljes canker në kohën e tashme

Present Tense

 • I canker
 • you canker
 • he|she|it cankers
 • we canker
 • you canker
 • they canker

Present Continuous

 • I am cankering
 • you are cankering
 • he|she|it is cankering
 • we are cankering
 • you are cankering
 • they are cankering

Present Perfect

 • I have cankered
 • you have cankered
 • he|she|it has cankered
 • we have cankered
 • you have cankered
 • they have cankered

Present Perfect Continuous

 • I have been cankering
 • you have been cankering
 • he|she|it has been cankering
 • we have been cankering
 • you have been cankering
 • they have been cankering

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes canker në kohët e shkuara

Simple past

 • I cankered
 • you cankered
 • he|she|it cankered
 • we cankered
 • you cankered
 • they cankered

Past continuous

 • I was cankering
 • you were cankering
 • he|she|it was cankering
 • we were cankering
 • you were cankering
 • they were cankering

Past perfect

 • I had cankered
 • you had cankered
 • he|she|it had cankered
 • we had cankered
 • you had cankered
 • they had cankered

Past perfect continuous

 • I had been cankering
 • you had been cankering
 • he|she|it had been cankering
 • we had been cankering
 • you had been cankering
 • they had been cankering

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes canker në kohët e ardhshme

Future

 • I will canker
 • you will canker
 • he|she|it will canker
 • we will canker
 • you will canker
 • they will canker

Future continuous

 • I will be cankering
 • you will be cankering
 • he|she|it will be cankering
 • we will be cankering
 • you will be cankering
 • they will be cankering

Future perfect

 • I will have cankered
 • you will have cankered
 • he|she|it will have cankered
 • we will have cankered
 • you will have cankered
 • they will have cankered

Future perfect continuous

 • I will have been cankering
 • you will have been cankering
 • he|she|it will have been cankering
 • we will have been cankering
 • you will have been cankering
 • they will have been cankering

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen canker

Present participle

 • cankering

Past participle

 • cankered

Perfect Participle

 • having cankered

Imperative në anglisht, për foljen canker

Imperative

 • canker
 • let's canker
 • canker

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: abash aggrade bunch canal cane cannibalise canopy chondrify crossbreed diverge keratinize poke