Zgjedhimi i foljes camouflage në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes camouflage në anglisht.

Zgjedhimi e foljes camouflage në kohën e tashme

Present Tense

 • I camouflage
 • you camouflage
 • he|she|it camouflages
 • we camouflage
 • you camouflage
 • they camouflage

Present Continuous

 • I am camouflaging
 • you are camouflaging
 • he|she|it is camouflaging
 • we are camouflaging
 • you are camouflaging
 • they are camouflaging

Present Perfect

 • I have camouflaged
 • you have camouflaged
 • he|she|it has camouflaged
 • we have camouflaged
 • you have camouflaged
 • they have camouflaged

Present Perfect Continuous

 • I have been camouflaging
 • you have been camouflaging
 • he|she|it has been camouflaging
 • we have been camouflaging
 • you have been camouflaging
 • they have been camouflaging

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes camouflage në kohët e shkuara

Simple past

 • I camouflaged
 • you camouflaged
 • he|she|it camouflaged
 • we camouflaged
 • you camouflaged
 • they camouflaged

Past continuous

 • I was camouflaging
 • you were camouflaging
 • he|she|it was camouflaging
 • we were camouflaging
 • you were camouflaging
 • they were camouflaging

Past perfect

 • I had camouflaged
 • you had camouflaged
 • he|she|it had camouflaged
 • we had camouflaged
 • you had camouflaged
 • they had camouflaged

Past perfect continuous

 • I had been camouflaging
 • you had been camouflaging
 • he|she|it had been camouflaging
 • we had been camouflaging
 • you had been camouflaging
 • they had been camouflaging

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes camouflage në kohët e ardhshme

Future

 • I will camouflage
 • you will camouflage
 • he|she|it will camouflage
 • we will camouflage
 • you will camouflage
 • they will camouflage

Future continuous

 • I will be camouflaging
 • you will be camouflaging
 • he|she|it will be camouflaging
 • we will be camouflaging
 • you will be camouflaging
 • they will be camouflaging

Future perfect

 • I will have camouflaged
 • you will have camouflaged
 • he|she|it will have camouflaged
 • we will have camouflaged
 • you will have camouflaged
 • they will have camouflaged

Future perfect continuous

 • I will have been camouflaging
 • you will have been camouflaging
 • he|she|it will have been camouflaging
 • we will have been camouflaging
 • you will have been camouflaging
 • they will have been camouflaging

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen camouflage

Present participle

 • camouflaging

Past participle

 • camouflaged

Perfect Participle

 • having camouflaged

Imperative në anglisht, për foljen camouflage

Imperative

 • camouflage
 • let's camouflage
 • camouflage

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: afford bulletproof callous camber camp cane chirre cross-breed distrust kayo ply